Zásielkovňa - posielajte balíčky na pár klikov

Na posielanie balíčkov už nemusíte používať iba poštu alebo kuriéra, ale už aj Zásielkovňu. Cena je prijateľná a zásielku zvyčajne doručia do druhého dňa aj na konkrétnu adresu. Problémom nie je ani dobierka.

Všetko vybavíte cez mobilnú aplikáciu Zásielkovňa, ktorá je dostupná pre Android (Google Play) a iOS (App Store). No práve na iPhone sa nám ju nepodarilo sprevádzkovať. 

Na overenie telefónneho čísla vám príde SMS-kový kód, ktorý musíte vypísať do určených políčok, no ani opakované pokusy so zadaním kódu neboli úspešné. Podľa ohlasu v App Store, kde má aplikácia nízke hodnotenie, sme neboli jediní. Snáď vývojári chybu opravia. S androidom sme nemali problém. 

Aktualizované 26. 11.

Dnes pribudla v App Store aktualizácia aplikácie, ktorá opravuje problém s prihlásením. Po update je aplikácia plne funkčná aj na iOS. 

Zásielka musí spĺňať určité parametre, inak bude vrátená späť bez nároku na vrátenie peňazí. Maximálna veľkosť je 50 x 40 x 30 cm, hmotnosť nesmie presiahnuť 5 kilogramov. 

Cena pri doručení na výdajné miesto kdekoľvek po Slovensku je cena stanovená na 2,50 €, pri posielaní zásielky do Čiech sa cena zvýši na 3,30 €. Doručenie môžete zadať aj na konkrétnu adresu, vtedy je to za príplatok 1,40 €. Pokiaľ máte záujem o dobierku, cena vzrastie o ďalších 1,20 €, takže konečná cena pri doručení balíčka na dobierku a akúkoľvek adresu na Slovensku je 5,10 €. 

Služba Medzi nami automaticky obsahuje sledovanie zásielok a poistenie do 15 € bez príplatku. Môžete si kontrolovať stav zásielky, príjemca dostáva o doručení e-mail a notifikáciu alebo SMS-ku. 

Cez mobilnú aplikáciu môžete vrátiť aj tovar zakúpený v e-shope a doručený do niektorej Zásielkovne. Potrebovať na to budete kód, ktorý vám obchod zaslal pri objednávke. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu