Zákaznícke centrum Samsungu nájdete už aj v Košiciach

Zákaznícke centrum bude poskytovať záručný a mimozáručný servis pre všetky mobilné produkty značky Samsung. Mobil môžete mať opravený aj na počkanie.

Takéto plnohodnotné centrum bolo v rámci Slovenska doposiaľ len v Bratislave. Teraz môžu jeho výhody využívať už aj zákazníci na východe Slovenska. Ak to charakter poruchy umožní, opravy budú poskytované do jednej hodiny.

Samsung zároveň garantuje, že mimozáručné opravy mechanicky poškodených displejov pri vybraných modeloch neprekročia Samsungom deklarovanú cenu, a zákazníci sa môžu spoľahnúť na použitie originálnych náhradných dielov.

V servisnom centre obslúžia všetkých zákazníkov, aj tých, čo si produkt zakúpili z neoficiálnej distribúcie. Využiť môžete zálohovanie, presun dát, vyškolení pracovníci poradia s nastavením produktu a podobne. 

Zákaznícke centrum je len pár krokov od značkovej predajne Samsung, ktorá je v OC Aupark Košice. Sídli v budove Duett oproti obchodnému centru Aupark na Námestí osloboditeľov 3/A v Košiciach.

Pri príležitosti otvorenia pripravilo Zákaznícke centrum pre prvých zákazníkov zľavu vo výške 50 % na všetky opravy rozbitých displejov všetkých modelov smartfónov a tabletov Samsung. Ponuka platí do 13. 12. 2019.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu