Za jedinú fotku môžete v súťaži Huawei vyhrať až 10 000 eur

Na prihlásenie do fotosúťaže Huawei Next Image vám stačí jedna fotka zhotovená smartfónom Huawei. Súťaží sa v niekoľkých kategóriách.

Ak si myslíte, že vo svojom albume máte zaujímavú fotografiu alebo chcete zabojovať o výhru vytvorením novej snímky, ktorá porotu zaujme, máte príležitosť zahviezdiť vo fotosúťaži Huawei Next Image

Ďalší ročník odštartoval 15. júna a potrvá do 31. júla 2020 18:00 stredoeurópskeho času. Prihlasovať svoje fotografie môžete prostredníctvom Huawei fóra na stránke consumer.huawei.com/cz/community. Stačí fotky nahrať do sekcie Galéria.

Tento rok sa súťaží v piatich kategóriách: 

  • Near Far: Zachyťte nezabudnuteľný okamih z viacerých uhlov - napríklad detailnejšej aj širšej perspektívy. Použite makro režim či širokouhlý objektív.
  • Good Night: ukážte, že noc ani prostredie so slabým svetlom však nie je prekážkou 
  • Hello, Life! Jeden záber povie viac než tisíc slov. Zdieľajte emócie z každodenného života.
  • Faces: experimentujte s portrétnou fotografiou. Môžete zachytiť tváre vašich najbližších či vlastný portrét. Skvelým pomocníkom je kvalitný bokeh efekt.
  • Storyteller: vytvorte koláž fotografií, ktorá vyrozpráva svoj vlastný príbeh. Koláž musí obsahovať 3 - 9 záberov.

Súťažné fotografie budú prezentované na stránke Huafan. Prihlásené fotografie najskôr prejdú cez lokálne kolo - zástupcovia Huawei vyberú dve najkrajšie fotografie v každej kategórii. Spolu desať vybraných z Českej a Slovenskej republiky postúpi do globálneho kola, kde budú hodnotené porotou zloženou z odborníkov a uznávaných fotografov. 

Na víťaza hlavnej ceny (Grand Prix) čaká smartfón Huawei P40 Pro, elektronický certifikát o výhre a finančná odmena 10 000 eur. Výhercovia prvej ceny v každej kategórii získajú Huawei P40 Pro a 1 000 eur, rovnako ako elektronický certifikát o výhre.
 
Pre výhercov, ktorí sa umiestnia na druhom mieste, je pripravený Huawei P40 Pro a elektronický certifikát. Víťazi lokálneho česko-slovenského kola v každej kategórií získajú Huawei P40. Tí, ktorí sa umiestnia na druhom mieste, vyhrávajú Bluetooth reproduktor. Dohromady sa teda súťaží o päť smartfónov P40 a päť Bluetooth reproduktorov.

Lokálni výhercovia budú známi v polovici augusta, globálne vyhodnotenie prebehne v polovici septembra.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu