Za inštaláciu vybraných apiek z AppGallery vás Huawei odmení

Počas júna prebieha v aplikačnom obchode špeciálna akcia. Získané body za inštaláciu môžete využiť na kúpu plateného softvéru alebo miesta v cloude.

V AppGallery nájdete júnovú ponuku, v ktorej za inštaláciu vybraných aplikácií získavate body. Tie potom môžete použiť pri nákupe platenej aplikácie, témy, prípadne si za ne kúpite dodatočné miesto v cloude Huawei. 

Za každú aplikáciu získate 1 bod, spolu môžete získať najviac 3 body. Jeden bod znamená jedno euro. 

Akcia trvá od 4. júna do 24. júna 2020 a body môžete získať za inštaláciu nasledovných aplikácií: Tidal, TikTok, IDS BK - cestovné lístky a vyhľadávač spojení, Viber, Canva, SQUID, CamScanner, Microsoft Office, Blue Mail, WPS Office, Weather & Radar, World of Tanks, AccuWeather, Asphalt 9, SHAREIt, PDF Reader for Android, World of Kings, Musixmatch, Retrica a Lords Mobile.

Je to jednoduché. V AppGallery kliknite na banner Inštaluj a vyhraj, dostanete sa do ponuky. Počas trvania akcie nainštalujete niektorú z podporovaných aplikácií. Následne kliknete na tlačidlo Získať Huawei body a skopírujte kód na karte Odmeny. 

V Nastaveniach svojho Huawei ID v časti Huawei body kliknete na Uplatniť, zvolíte Ručné zadanie, vložíte skopírovaný kód a kliknete na dobitie. Body nájdete aj neskôr v AppGallery v časti Odmeny - Iné. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu