Xiaomi Watch Color 2: 1,43'' AMOLED displej a vstavané GPS

Nová generácia smart hodiniek je množstvom farebných verzií zameraná na mladých používateľov. Láka aj na takmer dvojtýždňovú výdrž batérie na jedno nabitie.

Xiaomi nedávno uviedlo nielen nový smartfón Civi (základné info), ale aj ďalší model inteligentných hodiniek. Xiaomi Watch Color 2 ponúkajú okrúhly ciferník s 1,43-palcovou uhlopriečkou, na AMOLED displeji so 60 Hz obnovovacou frekvenciou je použité rozlíšenie 454 x 454 pixelov. 

Vďaka certifikácii 5ATM ich nemusíte odkladať pri sprchovaní alebo plávaní. Na výber máte 117 druhov cvičení. Nechýba ani integrované GPS, ktoré využijete pri outdoorových aktivitách. Samozrejmosťou je meranie spánku, srdcového tepu a nasýtenie krvi kyslíkom. 

Na tele hodiniek sa nenachádza reproduktor, a tak ich nevyužijete na hovory, iba vám oznámia prichádzajúci hovor. Batéria so 470 mAh kapacitou by mala podľa výrobcu ponúknuť až 12 dní výdrže na jedno nabitie. Do hodiniek sa budú dať nainštalovať aj aplikácie tretích strán. 

Xiaomi Watch Color 2 budú dostupné na čínskom trhu od 30. septembra, odporúčaná cena je stanovená na 899 CNY, čo je približne 115 eur. Na výber budú v troch farebných prevedeniach s náramkami v šiestich farbách.

Zdroj: item.jd.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu