Xiaomi uviedlo nové čističky vzduchu série Smart Air Purifier 4

Čínsky výrobca rozšíril svoje portfólio inteligentných čističiek vzduchu o tri nové modely určené pre rôzne domáce priestory a rozdielne rodinné potreby.

Najvyšší variant Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro obsahuje filtračný systém 3 v 1, ktorý kombinuje elektrostatický náboj a technológie mechanickej filtrácie na zachytenie 99,97 % látok znečisťujúcich ovzdušie s veľkosťou len 0,3 mikrónu. Či už ide o srsť domácich zvierat, bavlnené vlákno alebo iné znečisťujúce látky.

Model Pro po novom využíva senzory PM2.5 aj PM10 na presnú detekciu inhalovateľných častíc rôznych veľkostí. Bol pridaný ionizátor, ktorý pomáha zachytávať znečisťujúce látky v povetrí a dokáže prefiltrovať vzduch v celej obývačke s rozlohou 40 m2 každých 15 minút.

Čističky ponúkajú elegantný dizajn a režim s nízkou hlučnosťou. Dotykový OLED displej umožňuje rýchle prezeranie štatistík AQI, teploty a vlhkosti a rýchle úpravy pomocou niekoľkých klepnutí.

Pomocou mobilnej aplikácie Xiaomi Home môžete zariadenie ovládať na diaľku, plánovať rutiny čistenia a správania, nastavovať automatizáciu s inými zariadeniami internetu vecí, zobrazovať stav používania filtra a veľa ďalšieho. 

Nové čističky Xiaomi Smart Air Purifier 4 podporujú aj hlasové povely pre Google Assistant a Amazon Alexu. Dva modely z troch sú už dostupné aj na Slovensku a v oficiálnom obchode mi-store.sk ich kúpite za tieto ceny
- Xiaomi Smart Air Purifier 4: 214,90 eur
- Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro: 289 eur

Najlacnejší model Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite zatiaľ dostupný nie je, cena pre slovenského zákazníka bude upresnená pri štarte predaja 159,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu