Xiaomi Smart Band 8: štýlový fitnes náramok so 16-dňovou výdržou

Xiaomi uviedlo ďalšiu generáciu športového náramku, ktorý ponúka výber z viacerých materiálov remienka a rôzne možnosti nosenia a pripevnenia. Napríklad na šnúrky od topánok.

Xiaomi Smart Band 8 poslúži nielen na meranie fyzickej aktivity a zdravotných funkcií, ale aj na vyjadrenie štýlu. Na výber je množstvo remienkov z rôznych materiálov, ako je koža, tkanina, polyuretán a kov. Môžete ho nosiť na krku ako prívesok alebo pomocou klipu pripevniť na topánky. 

Základné parametre:

Rozmery: 48 x 23 x 11 mm, hmotnosť 27 g, 1,62” AMOLED displej, rozlíšenie 192 x 490 b. (326 ppi), jas až 600 nitov, Bluetooth 5.1, NFC (iba NFC Verzia), +150 režimov cvičenia, automatické rozpoznávanie športových aktivít, SpO2, sledovanie srdcovej frekvencie a spánkovej aktivity, monitor stresu, funkcia vedeného hlbokého dýchania, monitor zdravia žien, vodeodolnosť 5 ATM, 190 mAh batéria, až 16-dňová výdrž na jedno nabitie, doba nabíjania asi 1 hodinu, kompatibilita Android a iOS.

Oválny AMOLED displej s 1,62'' uhlopriečkou, rozlíšením 192 x 490 pixelov a 60 Hz obnovovacou frekvenciou ponúka funkciu Always on a pýši sa svietivosťou až 600 nitov, čo oceníte za slnečného počasia. Nechýba doručovanie notifikácií zo spárovaného smartfónu, meranie základných zdravotných funkcií ani monitorovanie spánku a stresu. 

Samozrejmosťou je vodeodolnosť, podpora viac než 150+ športových režimov a dlhá výdrž na jedno nabitie. Podľa údajov výrobcu zvládne pri bežnom používaní až 16 dní na jedno nabitie, so zapnutým AOD sa výdrž skráti na šesť dní. Nabitie 190 mAh batérie trvá približne hodinu. 

Xiaomi Smart Band 8 sa v domácej Číne bude predávať od ceny 239 CNY (gumený remienok), čo je približne 36 eur. Európska dostupnosť a cena zatiaľ nebola oznámená. Globálne uvedenie sa očakáva v priebehu týždňov. 

Zdroj: mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu