Xiaomi Smart Band 7 Pro príde na Slovensko 4. októbra

Výrobca na slovenskom facebookovom účte láka na uvedenie najnovšieho modelu fitnes náramku. Okrem neho spoznáme aj nové smartfóny radu 12T.

Už zajtra prebehne globálna premiéra smartfónov Xiaomi 12T a 12T Pro. Vyššia verzia sa bude pýšiť 200-megapixelovým fotoaparátom. Okrem telefónov bude zajtra na slovenský trh uvedený aj športový náramok Xiaomi Smart Band 7 Pro, ktorý sa už na niektorých trhoch predáva. 

Špecifikácie a podrobnosti sa dočítate v júlovom článku s názvom Xiaomi Smart Band 7 Pro: veľký displej, integrované GPS a 12-dňová výdrž. Medzi kľúčové parametre patrí obdĺžnikový ciferník s 1,64-palcovou uhlopriečkou a funkciu Always on, teda stále zapnutým displejom, ktorý zobrazuje základné informácie. 

Výhodou novinky, ktorú ocenia fanúšikovia vonkajších aktivít, je integrovaný GPS modul, takže na záznam trasy nepotrebujete spárovaný smartfón. Na výber máte zo 117 športových režimov vrátane 14 profesionálnych. 

Samozrejmosťou je celodenné sledovanie tepu srdca, stresu, dychové cvičenia, monitorovanie spánku, nasýtenia krvi kyslíkom a manažment ženského zdravia. Batéria s kapacitou 235 mAh ponúkne podľa výrobcu pri bežnom používaní 12 dní na jedno nabitie. Pri náročnom používaní sa výdrž zníži na približne šesť dní. 

Slovenskú cenu Xiaomi Smart Band 7 Pro sa dozvieme zajtra, budeme vás informovať. 

Zdroj: facebook.com/Xiaomi

Diskusia k článku:

Začať diskusiu