Xiaomi Redmi Watch 3

Inteligentné hodinky s 1,75'' AMOLED displejom, širokou podporou navigačných satelitov, odolnosťou 5ATM a približne 12-dňovou výdržou na jedno nabitie.

Základné parametre:

OS: vlastný

procesor: ???

frekvencie: nie

rozmery: 43 x 37 x 10,0 mm

hmotnosť: 37 gramov

displej: 1,75'' (44 mm), AMOLED, 390 x 450 b., 60 Hz, 600 nitov, 341 ppi

pamäť: ???

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: Bluetooth 5.2

ostatné: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS, zvýšená odolnosť voči vode (5ATM), snímač tepu srdca, SpO2

batéria: 289 mAh, bezdrôtové nabíjanie, výmena v servise 

Neobsahuje/nepodporuje: pamäťové karty, USB-C, Wi-Fi, NFC, meranie EKG, tlaku, teploty kože, eSIM, mikrofón, reproduktor

Pravdepodobná cena a dostupnosť na Slovensku: neuvedená

Najnovší model smart hodiniek značky Redmi od Xiaomi ponúka základné meranie zdravotných funkcií, fyzickej aktivity a vďaka širokej podpore navigačných satelitov by malo byť zaznamenávanie prejdenej trasy mimoriadne presné. 

Výhodou je nízka hmotnosť a dlhá výdrž 289 mAh batérie na jedno nabitie. Pri bežnom používaní hovorí výrobca o 12 dňoch, pri vyššom zaťažení by mala byť výdrž batérie približne sedem dní. Ak by ste hodinky požívali s neustále zapnutým GPS, napríklad na nejakej túre, energie v batérii by malo byť dosť na 18-hodinové zaznamenávanie trasy. Celodennú prechádzku tak Redmi Watch 3 zvládnu.

Samozrejmosťou je celodenné meranie tepu srdca, sledovanie stresu s možnosťou riadeného dýchania na jeho odbúranie a monitorovanie fyzickej aktivity. Hodinky podporujú viac než 120 športových režimov, pričom šesť z nich dokážu automaticky rozpoznať. Vďaka certifikácii 5ATM zvládnu aj plávanie v bazéne. 

Pri spárovaní so smartfónom poslúžia na Bluetooth hovory. Nechýba NFC technológia pre bezkontaktné platby a na zmenu ciferníka je k dispozícii viac než dve stovky rôznych tém. 

Na 1,75-palcovom AMOLED displeji nájdeme rozlíšenie 390 x 450 bodov a 60 Hz obnovovaciu frekvenciu. Údaje o internom úložisku ani použitom procesore nepoznáme. Hodinky dokážu pracovať so smartfónom, v ktorom beží operačný systém Android 6 a novší a s iOS od verzie 12. 

Xiaomi Redmi Watch 3 sa zatiaľ predávajú iba na čínskom trhu, o globálnej dostupnosti sa výrobca nezmienil. Na výber sú v čiernej a béžovej farbe, cena je stanovená na 499 čínskych juanov, čo je približne 67 eur. Prípadná európska cenovka bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu