Xiaomi prináša smart dávkovač krmiva a napájaciu fontánku

Majitelia domácich miláčikov, ktorí majú radi smart doplnky, by mali zbystriť. Xiaomi uvádza na slovenský trh dve novinky, ktoré uľahčia starostlivosť o kŕmenie a dopĺňanie tekutín.

Inteligentný dávkovač krmiva a fontánka na vodu sú určené najmä majiteľom psov a mačiek. Ak nimi obohatíte svoju domácnosť, nemusíte mať obavy, že váš miláčik bude hladný alebo smädný. Minimalistický dizajn je vhodný doplnok do bytu, nebude rušiť svojím vzhľadom. 

Použité materiály Smart dávkovača sú certifikované na kontakt s potravinami, pričom miska je z nerezovej ocele a jemne naklonená, aby kŕmenie prebiehalo pohodlne. Do nádoby na granuly (odporúčané sú s priemerom 5 - 12 mm), ktorá je utesnená silikónovým vrchnákom, sa zmestí približne 1,8 kg krmiva.

Dávkovanie sa jednoducho nastavuje v aplikácii Mi Home, takže si objem a čas nastavíte presne podľa potreby. Dvojica interných senzorov sleduje hladinu jedla, takže máte vždy prehľad kedy je potrebné zásobník doplniť. Ak dôjde k výpadku energie, správne fungovanie zabezpečí záložný systém na batérie. 

Xiaomi Smart napájacia fontána s objemom približne 2 litre ponúkne zvieratku čerstvú a filtrovanú vodu aj počas vašej dlhšej neprítomnosti. dizajn je navrhnutý tak, aby so 7-stupňovým sklonom simuloval prirodzený horský prameň. 

Štvorvrstvový filter pevných častíc neodstraňuje iba prach a chlpy, ale aj nadbytočný chlór, zápachy a ióny horčíka a vápnika, ktoré môžu spôsobovať obličkové kamene. Fontánka je dizajnována tak, aby nerušila a tok vody je úplne tichý. 

Dvojicu noviniek môžete ovládať na diaľku pomocou mobilnej aplikácie Mi Home, či už počas pracovnej doby alebo dovolenky. Notifikácia vás upozorní napríklad na pokles hladiny vody vo fontánke. 

Odporúčaná cena dávkovača krmiva je na slovenskom trhu stanovená na 119 eur, za fontánku zaplatíte 69 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu