Xiaomi ponúka zľavy na množstvo produktov. Ušetríte desiatky aj stovky eur

V ponuke nájdete smartfóny, smart hodinky, TWS slúchadlá, tablety, elektrické kolobežky, robotické vysávače aj iné spotrebiče a produkty do domácnosti. Zľavy sa hýbu od 10 % až do 55 %.

Od 1. novembra až do 3. decembra 2023 môžete množstvo produktov značky Xiaomi nakupovať za zvýhodnenú cenu. Zo širokej ponuky si vyberie naozaj každý. 

Či už hľadáte nový smartfón, tablet, bezdrôtové slúchadlá či inteligentné hodinky alebo fitnes náramok. Ušetríte aj pri nákupe domácich spotrebičov, zariadení pre smart domácnosť a za atraktívnu cenu kúpite aj elektrickú kolobežku. 

Na výber máte lacné modely smartfónov Redmi A2, cenovo dostupnej série Redmi Note 12 aj veľmi slušne vybavené Poco F5 Pro s 12 GB RAM. Najdrahším produktov v akcii Black Friday je špičková elektrická kolobežka Electric Scooter 4 Ultra za 899 eur. O 350 eur menej stojí Electric Scooter 4 Pro

S 20 % zľavou kúpite napríklad Xiaomi 13 Lite a takmer 30 % ušetríte pri hybridnom robotickom vysávači Xiaomi Robot Vacuum X10. Najvyššiu zľavu, 55 %, má tyčový vysávač s krkolomným názvom Trueclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum

Kompletnú ponuku nájdete v oficiálnom e-shope mi-store.sk

Zdroj: mi-store.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu