Xiaomi Pad 6 prišiel na Slovensko. Puzdro s klávesnicou získate ako darček

Tenký, ľahký a dobre vybavený 11'' tablet, ktorý podporuje prácu s dotykovým perom a po pripojení hardvérovej klávesnice poslúži ako malý notebook, si už kúpite aj na Slovensku, Cenou poteší.

Xiaomi Pad 6 (základné info) ponúka veľmi dobrú výbavu za dostupnú cenu. Novinka láka nielen hardvérom a podporou dotykového pera, ale aj tenkou konštrukciou s hrúbkou iba 6,5 mm a nízkou hmotnosťou, ktorá je necelých 500 gramov. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 11'' displej s maximálnou obnovovacou frekvenciou 144 Hz a rozlíšením 2880 x 1800 bodov a čipset Snapdragon 870. Na Slovensku sa predáva v pamäťovej verzii so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom, vyšší variant je kombináciou 8 GB RAM a 256 VGB interného priestoru. Vo výbave poteší štvorica reproduktorov s Dolby Atmos a 8840 mAh batéria, ktorá podporuje 33 W nabíjanie. 

Tablet Xiaomi Pad 6 kúpite oficiálnom e-shope mi-store.sk za 389 eur (6 GB + 128 GB) alebo 429 eur (8 GB + 256 GB). Ako darček vám k nemu pribalia hardvérovú klávesnicu, ktorá poslúži aj ako ochranný kryt na displej. 

Pri používaní s klávesnicou Xiaomi Pad 6 Keyboard sa funkčnosť ešte viac rozšíri a rozhranie je prispôsobiteľné, takže si môžete vytvoriť vlastné klávesové skratky. Stylus Xiaomi Smart Pen (2. generácia) sa predáva samostatne. 

Zdroj: mi-store.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu