Xiaomi Mi Smart Band 4C: nízka cena a dlhá výdrž batérie

Lacný fitnes náramok ponúka farebný displej, monitoruje spánok, meria srdcový tep a nabíjať ho stačí raz za dva týždne.

Novinka je zatiaľ určená len pre malajzijský trh. Označenie global version v internetovom obchode shopee.com naznačuje, že sa predaj môže postupne rozšíriť aj do ďalších krajín. 

Xiaomi Mi Smart Band 4C dostal dizajn s ostrými čtrami, displej nemá také oblé bočné steny ako napríklad jeho súrodenec Mi Band 5. Na 1,08'' TFT displeji s jasom 200 nitov je použité rozlíšenie 128 x 220 bodov.

Základné parametre:
Hmotnosť 13 g, 1,08'' TFT displej, rozlíšenie 128 x 220 b., 130 mAh batéria, výdrž 14 dní, vodeodolnosť 5 ATM, 5 športových režimov, snímač tepu srdca, akcelerometer, krokomer, vibrácie, notifikácie, Bluetooth 5.0, kompatibilný s Androidom 4.4 a vyšším a iOS od verzie 10.0.

Na monitorovanie tepu srdca 24/7 poslúži PPG senzor. Nechýba záznam spánku, krokomer, doručovanie notifikácií z pripojeného smartfónu ani pripomienka aktivity. Náramok je vodotesný, takže ho nemusíte odkladať v bazéne ani pri sprchovaní. 

Batéria s kapacitou 130 mAh má ponúknuť približne dva týždne na jedno nabitie. Na spárovanie s Androidom alebo iOS poslúži Bluetooth 5.0. 

Cena Xiaomi Mi Smart Band 4C je pre Malajziu stanovená na 99 RM, v prepočte približne 20 eur. Prípadná európska cenovka bud enavýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. 

Zdroj: shopee.com.my

Diskusia k článku:

Začať diskusiu