Xiaomi Mi Mix 4 príde 10. augusta. Zrejme prinesie kameru pod displejom

Xiaomi na sociálnej sieti potvrdilo príchod očakávaného top modelu. Podrobnosti výrobca neprezradil, no krátke video s pohľadom do série Mi Mix naznačuje, že špekulácie o prednej kamere umiestnenej pod displejom sú správne.

Séria Mi Mix patrí medzi to najlepšie, čo Xiaomi ponúka. Smartfóny tohto radu prinášajú inovatívne funkcie a špičkovú výbavu. Inak tomu zrejme nebude ani pri Mi Mix 4, na ktorý sa čaká už viac než dva roky. 

Špekuluje sa, že nový top model dostane výkonný čipset Snapdragon 888+, 4500 mAh batériu s rýchlym 120 W nabíjaním a operačný systém Android s najnovšou používateľskou nadstavbou MIUI 13. 

Fanúšikovia očakávajú od novej generácie smartfónu Mi Mix inovatívnosť, čo by mala spĺňať kamera umiestnená pod displejom. Predchodca Mi Mix 3 (základné info) ponúkal vysúvaciu prednú kameru. Či Xiaomi naozaj v Mi Mix 4 presunul fotoaparát pod displej, sa dozvieme po oficiálnom odhalení novinky, ktoré prebehne na domácom trhu 10. augusta. 

Krátke video zverejnené výrobcom na sociálnej sieti Weibo, ktoré ukazuje inovatívne vlastnosti predchádzajúcich modelov série Mi Mix naznačuje, že očakávania by mohli byť blízko realite.

Zdroj: weibo.cn

Diskusia k článku:

Začať diskusiu