Xiaomi Mi Fan Festival prináša zľavy na smartfóny, hodinky, slúchadlá a iné produkty

Každoročný Mi Fan Festival (MMF) dorazil aj na Slovensko. Na fanúšikov značky čakajú zaujímavé zľavy na vybrané zariadenia a špeciálna edícia smartfónu Redmi Note 10 Pro, dostupná aj na Slovensku.

Tento rok sa nesie v znamení 10. výročia MFF a 11. výročia od založenia spoločnosti Xiaomi. Festival sa tentoraz zameral na tému "Objavuj možnosti". Po celom svete odštartovalo Xiaomi množstvo online kampaní, pričom firmu zaujíma aj názor zákazníkov, a tak si chce s Mi fanúšikmi pohovoriť o ich skúsenostiach s produktami. 

Prvýkrát mimo pevninskej Číny sa festival MFF konal v Indii a Indonézii v roku 2015, potom bol spustený aj na európskych trhoch v roku 2018, keď sa prvý raz konal nákupný karneval v Španielsku. 

Tento rok sa uskutoční 10. ročník Mi Fan Festivalu a pri tejto príležitosti sa ho zúčastní ešte viac svetových trhov, vrátane slovenského. Globálne nákupné šialenstvo odštartovalo 6. apríla špeciálnymi ponukami v hodnote viac bež 147 miliónov dolárov na oficiálnych kanáloch.

V internetovom obchode autorizovaného predajcu mi-store.sk v časti venovanej MFF, nájdete vybrané modely smartfónov, inteligentných hodiniek, ale aj produktov do domácnosti za zvýhodnené ceny. Akcia trvá do 18. apríla 2021. 

Kúpiť si môžete aj špeciálnu edíciu Xiaomi Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival vo farebnej verzii Gradient Bronze, s prírodnou kovovou lesklou úpravou a ikonou Mi Fan Festivalu 2021 vytlačenou na zadnej strane. Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition za 329 eur poslúži aj ako špeciálna pamiatka na tohtoročný festival a bude predávať po celom svete len v obmedzenom množstve.

Spoločnosti Google a Qualcomm Technologies sa prostredníctvom festivalu MFF 2021 tiež zúčastnia oslavy narodenín firmy Xiaomi. Spoločne vytvorené plagáty festivalu používajú ako hlavnú originálnu myšlienku jednotný vizuálny symbol "&", ktorý symbolizuje úzku spoluprácu medzi Xiaomi a Google, ale aj medzi Xiaomi a Qualcomm Technologies. 

Plagát tiež kombinuje koncept "nekonečna" Möbiovho listu na vyjadrenie toho, že spoločne so Xiaomi sa spoločnosti snažia priniesť do života používateľov nekonečné možnosti. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu