Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Pro: dojazd 45 km a maximálny výkon 700 W

Nový model elektrickej kolobežky uspokojí aj náročných používateľov. Ponúka dlhý dojazd, vysoký výkon a 10-palcové bezdušové kolesá.

Elektrokolobežky značky Xiaomi sú veľmi populárne a v uliciach miest ich môžete stretnúť veľmi často. Výrobca má v portfóliu široký výber modelov, od cenovo dostupných s nižším dojazdom až po výkonné modely, ktoré vás odvezú aj niekoľko desiatok kilometrov na jedno nabitie.

Takým je aj Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Pro. Najnovšia generácia sa od predchádzajúcej líši vylepšenou konštrukciou, o 19 mm širšou plochou na státie a magnetickým nabíjacím konektorom. Vylepšenia sa dočkal brzdový systém i pneumatiky.

350 W motor vie v náročných situáciách vyvinúť výkon až 700 W. Maximálna povolená rýchlosť je v našej krajine stanovená na 25 km/h. V nášlapnej ploche sa ukrýva 12400 mAh batéria, ktorá ponúka dojazd 45 kilometrov. Reálna vzdialenosť je ale závislá od spôsobu jazdy, hmotnosti jazdca a iných vplyvov. 

Elektrická kolobežka zvládne aj 20 % stúpanie. Výhodou nového modelu sú bezdušové 10-palcové pneumatiky DuraGel, ktoré vás odbremenia od otravnej a náročnej opravy prepichnutej pneumatiky. Špeciálny gél vnútri prípadný defekt vyplní a "opraví". 

Európska cena Mi Electric Scooter 4 Pro je stanovená na 649 eur. Štart predaja na Slovensku zatiaľ nie je známy. 

Zdroj: mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu