Xiaomi Smart Band 7 ponúka veľký AMOLED displej s AOD a 120 tréningových režimov

Nová generácia športvého náramku prináša oproti predchodcovi väčší displej s režimom Always on, silnejšiu batériu a viac tréningových režimov.

Obľúbený fitnes náramok od Xiaomi má svoju ďalšiu generáciu. Smart Band 7 ponúka oproti Mi Band 6 viacero vylepšení. Medzi najväčie patrí 1,62-palcový AMOLED displej s možnosťou stále zapnutej obrazovky. Výrobca tvrdí, že plocha narástla o 25 %. 

Základné parametre:
Rozmery: 47 x 21 x 12,3 mm, hmotnosť 13,8 g, 1,62” AMOLED displej, rozlíšenie 192 x 490 b. (326 ppi), Bluetooth 5.2, NFC (iba NFC Verzia), 120 režimov cvičenia, automatické rozpoznávanie športových aktivít, SpO2, sledovanie srdcovej frekvencie a spánkovej aktivity, monitor stresu, funkcia vedeného hlbokého dýchania, monitor zdravia žien, vodeodolnosť 5 ATM, 180 mAh batéria, 15-dňová výdrž na jedno nabitie, doba nabíjania 2 hodiny, kompatibilita Android a iOS.

Pribudla podpora pre 120 tréningových režimov, čo je oproti pôvodným tridsiatim výrazný nárast. Štyri režimy patria medzi profesionálne s podrobným meraním a nechýba automatické rozpoznávanie vybraných aktivít. 

Vylepšenia sa dočkalo aj meranie saturácie krvi kyslíkom (SpO2). Pri poklese pod 90 % vás náramok na nízku hodnotu upozoní vibráciou. Predávať sa bude model s NFC, ktorý budete môcť využiť na bezkontaktné platenie, aj bez tejto technológie.

Zo zdravotných funkcií nechýba monitor spánku, stresu, sledovanie srdcovej frekvencie či sledovanie zdravia žien. Samozrejmosťou je vodeodolnosť stupňa 5 ATM. Náramok rozpozná štyri štýly plávania. 

Batéria s kapacitou 180 mAh by mala podľa výrobcu ponúknuť 15 dní bežného používania na jedno nabitie. Pravdepodobne to bude hodnota určená pre Mi Band 7 s vypnutým režimom AOD. Pri náročnejšom používaní a zapnutej funkcii stále zobrazeného displeja sa výdrž o niekoľko dní skráti. 

Xiaomi Smart Band 7 je zatiaľ dostupný na domácom čínskom trhu, cena štandardnej verzie začína na sume 239 CNY, teda približne 34 eur. Predávať sa budú aj špeciálne verzie s fluorescenčným náramkom. Európsku cenu a dostupnosť sa dozvieme pri globálnom uvedení. 

Zdroj: mi.com 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu