Xiaomi Mi Band 4: farebný OLED displej a 20-dňová výdrž

Štvrtá generácia obľúbeného a lacného fitnes náramku od Xiaomi prináša farebný displej, využijete ho aj na plávanie a podľa výrobcu ponúka takmer tri týždne na jedno nabitie.

Najväčšou zmenou oproti predchodcovi Mi Band 3 je väčší 0,95-palcový dotykový displej s vyšším rozlíšením 120 x 240 pixelov, navyše farebný. Proti poškriabaniu ho chráni tvrdené 2.5D sklo s povrchovou úpravou odolnou voči odtlačkom. Dizajn sa výrazne nezmenil. 

Základné parametre:
Rozmery tela 18 x 47 x 12 mm, hmotnosť 11 g modul + 11 g remienok, nastaviteľná dĺžka remienka 155 - 216 mm, šírka 18 mm, 135 mAh batéria, výdrž 20 dní, vodeodolnosť 5 ATM, 0,95'' AMOLED displej, rozlíšenie 120 x 240 b., snímač tepu srdca, akcelerometer, gyroskop, krokomer, vibrácie, notifikácie, Bluetooth 5.0, kompatiblný s Androidom 4.4 a vyšším a iOS od verzie 9.0.

Obsah balenia:
Xiaomi Mi Band 4 (odnímateľné telo), polyuretánový remienok, USB kábel s kolískou, dokumenty.

Opäť tu nájdeme len jedno dotykové tlačidlo, ktoré slúži na prebudenie a návrat na domácu obrazovku. Nechýba snímač tepu srdca, akcelerometer, gyroskor ani Bluetooth konektivita. 

Batéria so 135 mAh kapacitou by mala vystačiť na 20 dní bežného používania. Náramok rozpozná šesť druhov cvičení, počíta prejdené kroky, vzdialenosť, spálené kalórie a sleduje spánok. Srdcovú frekvenciu si môžete nechať merať počas celého dňa.

 

Na synchronizáciu údajov s mobilným telefónom je určená aplikácia Mi Fit. Po spárovaní vám budú chodiť notifikácie o prichádzajúcom hovore, doručených správach, upozorňovanie na udalosti z kalendára a oznámenia aplikácií. 

V niektorých slovenských e-shopoch je Xiaomi Mi Band 4 dostupný na predobjednávky, cena sa pohybuje okolo 42,90 eur. Štart predaja sa odhaduje na koniec júna. 

Zdroj: mi.com