Xiaomi Mi 11 Pro by malo prísť vo februári

Po základnom modeli série Mi 11 by sme sme sa mali dočkať aj Pro verzie s vylepšenou výbavou, ktorej by nemal chýbať teleobjektív.

Po nedávnej premiérie Xiaomi Mi 11, ktoré je prvým smartfónom s novým výkonným čipsetom Snapdragon 888, sa mnohí pýtali, kde je model s prívlastkom Pro. Vo februári odprezentoval výrobca obidva modely naraz.

Posledné (stále neoficiálne) informácie z čínskej sociálnej siete Weibo hovoria o polovici februára 2021. Očakáva sa, že Xiaomi Mi 11 Pro dostane aj teleobjektív, ktorý Mi 11 chýba a rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu by mohlo narásť na 20 Mpix. Zvyšné špecifikácie by Pro verzia mohla mať veľmi blízke základnej jedenástke. 

Ako píšeme v základnom infe Xiaomi Mi 11, medzi kľúčovú výbavu patrí spomínaný Snapdragon 888, jemný QHD+ AMOLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, až 12 GB operačná pamäť RAM a 4600 mAh batéria s rýchlym káblovým aj bezdrôtovým nabíjaním. Hlavný 108 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu je doplnený 13 Mpix širokouhlým a 5 Mpix makro fotoaparátom. 

S blížiacom sa termínom uvedenia Mi 11 Pro je isté, že budú pribúdať aj nové informácie a špekulácie o pripravovanom smartfóne. Časom sa dozvieme aj presný dátum premiéry. 

Zdroj: pocketnow.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu