Xiaomi Mi 11 na Slovensku

Na slovenskom trhu oficiálne odštartoval predaj najnovšieho top modelu Xiaomi so 6,8'' WQHD+ AMOLED displejom, výkonným Snapdragonom 888 a 108 Mpix hlavným fotoaparátom.

Začiatkom februára sa uskutočnilo globálne uvedenie Xiaomi Mi 11 (základné info), ktorý láka nielen výkonným hardvérom,  ale aj 108 Mpix hlavným fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu. Podľa výrobcu kúpou novinky získate filmové štúdio do vrecka. 

Svoju kreativitu môžete ukázať pri jednom zo šiestich filmových funkcií s podporou AI. Mi 11 ponúka aj nahrávanie videa vo formáte HDR10+ a nový režim časozberného snímania Pro. Umožňuje nastavenie rýchlosti uzávierky, citlivosti, clony a expozičnej hodnoty, čo oceníte najmä v zhoršených svetelných podmienkach. 

Mi 11 sa pýši 6,81'' 120 Hz AMOLED displejom s jemným WQHD+ rozlíšením, ktorý chráni sklo novej generácie Gorilla Glass Victus a 480 Hz dotykovou frekvenciou. Výkon zabezpečí nový 5 nm čipset Snapdragon 888 a určite potešia stereo reproduktory vyladené firmou Harman Kardon. Naše prvé dojmy a skúsenosti sa dočítate v článku Prvý kontakt so Xiaomi Mi 11

Výborne vybavenú novinku s 256 GB úložiskom kúpite v slovenských obchodoch vo farbe Midnight Gray a Horizon Blue za odporúčanú cenu 819 eur. U vybraných predajcov vám pribalia aj darček . smart hodinky Xiaomi Mi Watch v hodnote 119 eur. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu