Xiaomi Mi 10T a Mi 10T Pro prichádzajú na Slovensko

Na Slovensku odštartovali predobjednávky na dva nové modely série Mi 10T. Vyberať môžete medzi top modelom s prémiovým 108 Mpix fotoaparátom a cenovo dostupnejším smartfónom s nadupaným hardvérom.

Nový rad Xiaomi Mi 10T mal globálnu premiéru koncom seeptembra a v týchto dňoch si môžete dve novinky predobjednať u vybraných slovenských predajcov. Štart predaja je naplánovný na 30. októbra.

Xiaomi Mi 10T (základné info) ponúka 6,7-palcový Full HD+ displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou, výkoný čipset Snapdragon 865 s podporou sietí piatej generácie, 5000 mAh batériu s rýchlym 33 W nabíjaním, 128 GB úložisko a 6 GB alebo 8 GB operačnú pamäť RAM. 

Trojicu zadných fotoaparátov tvorí hlavný 64 Mpix, širokouhlý s 13 Mpix rozlíšením a 5 Mpix makro fotoaparát pre snímanie blízkych predmetov už od 2 cm vzdialenosti. Predná kamera sa pýši 20 Mpix snímačom. 

Xiaomi Mi 10T sa bude predávať za 479 eur v prípade modelu so 6 GB RAM a 519 eur zaplatíte za 8 GB operačnú pamäť. U vybraných predajcov získate k predobjednávke aj darček - bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S a fitnes náramok Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi 10T Pro (základné info) patrí aktuálne medzi to najlepšie, čo si môžete od Xiaomi kúpiť. Od svojho súrodenca sa líši vyšším rozlíšením hlavného fotoaparátu a väčšou kapacitou pamäte. Dizajn, rozmery, displej a zvyšné parametre ostali rovnaké.

Lákadlom Mi 10T Pro je jednoznačne fotovýbava, najmä 108-megapixelový hlavný snímač s optickou stabilizáciou obrazu a 30-násobným digitálnym priblížením. S množstvom režimov a doplnkových funkcií budete môcť zhotoviť rôzne kreatívne snímky. Zaujímavé fotografie vytvoríte napríklad v režime dlhej expozície, kde nájdete Pohybujúci sa dav, Hviezdnu oblohu, Neónové stopy, Olejomaľbu, Svetelnú maľbu či Hviezdnu oblohu. 

Xiaomi Mi 10T Pro 128 GB sa bude predávať za 549 eur, 256 GB model má cenovku 599 eur. Aj pri predobjednávke Pro verzie získate u vybraných predajcov darček - bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S a fitnes náramok Xiaomi Mi Band 5.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu