Xiaomi Mi 10i dostane Snapdragon 750G a 108 Mpix fotoaparát. Príde 5. januára

Už zajtra spoznáme ďalší prírastok do rodiny Mi 10. Na indickom Amazone sú zverejnené informácie nielen o dátume uvedenia, ale aj dôležité parametre pripravovanej novinky.

Síce už mal nedávno premiéru nový model radu Mi 11, no na indickom trhu čoskoro privítajú novinku spadajúcu do predchádzajúcej série Mi 10. Internetový obchod prezradil dva kľúčové parametre aj dátum predstavenia. 

Xiaomi Mi 10i dostane čipset vyššej strednej triedy Snapdragon 750G s podporou sietí piatej generácie, hlavný fotoaparát bude lákať na 108-megapixelový snímač. Novinka má mať veľa spoločného s modelom Redmi Note 9 Pro 5G. 

Očakáva sa teda 6,67-palcový Full HD+ displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, chýbať nebude rýchle 33 W nabíjanie zrejme 4800 mAh batérie. Spomínaný 108 Mpix fotoaparát by mal doplniť 8 Mpix širokouhlý a dva dvojmegapixelové fotoaparáty určené na makro zábery a rozostrovanie pozadia. 

Predaj Xiaomi Mi 10i odštartuje na indickom trhu, neskôr by sa novinka mohla objaviť aj v ďalších krajinách. Cena sa odhaduje okolo 350 eur

Zdroj: amazon.in

Diskusia k článku:

Začať diskusiu