Xiaomi 12T Pro v zberateľskej edícii Daniel Arsham

Prémiový model smartfónu radu Xiaomi 12T premenil umelecký sochár Daniel Arsham na jedinečný dizajnový kúsok, ktorý má v sebe zberateľský potenciál.

Na premene svojho najnovšieho prémiového smartfónu Xiaomi 12T Pro spolupracoval výrobca s umelcom Danielom Arshamom, ktorý sa snažil prepojiť svet umeleckého suchárstva a pokročilej technológie. 

"Ku Xiaomi 12T Pro som pristupoval ako k soche, ktorá má svoj účel aj mimo funkčného objektu; o 20 rokov ho ľudia, ktorí budú mať tento telefón, už nebudú používať ako telefón, ale ako sochársky objekt, ktorý sa viaže na konkrétny časový moment a presahuje jeho funkčnosť", povedal Daniel Arsham. 

Umelec pri tvorbe špeciálnej edície experimentoval s vytváraním textúr svojich sochárskych návrhov starnutia a prírodných erózií na smartfóne. 

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition bude v Európe k dispozícii v limitovanom počte 2000 kusov od 16. decembra 2022 na stránkach highsnobiety.com, predobjednávky na webe mi.com odštartujú 5. decembra.

Novinka, ktorá sa môže postupom času stať zaujímavým zberateľským kúskom, bude dostupná aj v špecializovanom pop-up obchode Xiaomi x Daniel Arsham Berlin od 16. decembra do 17. decembra. Cenu zatiaľ nepoznáme

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu