Woojer Vest 3: nová generácia haptickej vesty pre hráčov

Vest 3 ponúkne novú generáciu haptických senzorov, ktoré sú presnejšie a výkonnejšie. K tomu pridáva prepracovaný ovládací panel, mobilnú aplikáciu a nový dizajn.

Spoločnosť Woojer je známa svojimi haptickými vestami a opaskami, ktoré znásobujú zážitok pri hraní hier, počúvaní hudby alebo sledovaní filmov. Ich vestu sme mali možnosť vyskúšať a detailne otestovať v našej recenzii Woojer Vest Edge - aj zvuk sa dá cítiť. Výrobca aktuálne predstavuje novú generáciu, ktorú nazval Vest 3

Podľa Woojer je novinka od základov prepracovaná, aby ponúkla ešte vťahujúcejší zážitok. Srdcom vesty sú nové haptické senzory Osci TRX2. Opäť je ich šesť, ale po novom už fungujú nezávisle a sú umiestnené tak, aby poskytli 360-stupňový zážitok. Okrem toho by mali byť výkonnejšie a presnejšie. 

Novinkou je tiež prepracovaný ovládací panel, ktorý indikuje viacero nastavení a režimov vesty. Woojer zvolil aj úplne nový materiál a Vest 3 prirovnáva k rukavici. Má totiž aerodynamickejší dizajn, ktorý si môžete pri objednávke vizuálne prispôsobiť. Navyše je ľahšia, priedušná a na telo podľa výrobcu sedí ako uliata. 

Podobne ako minulá generácia aj Vest 3 funguje v režime plug and play. Stačí si ju teda nasadiť, zapnúť a je pripravená na použitie. Novinku však prvýkrát dopĺňa aj mobilná aplikácia s ponukou dodatočných nastavení aj vlastným ekvalizérom. 

Woojer Vest 3 bude dostupná od polovice novembra s cenou 608,95 eur. Samozrejmosťou je doručenie aj na Slovensko. Výrobca aktuálne spustil predobjednávky, ku ktorým ponúka 10 % zľavu a doručenie zadarmo. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu