Windows 11 sa objavil na prvých obrázkoch

Nová verzia operačného systému od Microsoftu unikla na prvých obrázkoch. Vyzerá jednoduchšie a ponúka niekoľko zmien. Oficiálneho predstavenia by sme sa mali dočkať už 24. júna.

Zdá sa, že dozrel čas na novú verziu operačného systému od Microsoftu, ktorý poháňa väčšinu počítačov. Windows 11 sa už stihol objaviť na niekoľkých neoficiálnych obrázkoch. Samotný výrobca na únik reagoval tweetom, v ktorom tvrdí, že je to len začiatok a upriamuje našu pozornosť na dátum 24. júna. Špekuluje sa, že práve vtedy nám novinku predstaví oficiálnou cestou. 

Zatiaľ tu teda máme len neoficiálne obrázky, na ktorých je vidieť pár zmien. Systém pôsobí zjednodušene a medzi tie najviditeľnejšie patrí presunutie prvkov panela štart do strednej časti. Ak by sa vám však táto zmena príliš nepozdávala, malo by tu byť nastavenie, ktoré prvky opäť vráti na ľavú stranu. Teda tam, kde je na ne väčšina používateľov zvyknutá. 

Prepracovania sa dočkala aj samotná ponuka štart, ktorá je tentokrát zaoblená. Živé dlaždice nahradili jednoduché a prehľadné ikony. Je tu viacero prvkov z verzie Windows 10X, ktorá mala byť aktualizáciou Windowsu 10. Microsoft ju však zrušil a zdá sa, že systém predstaví ako samostatnú novú verziu. Koľko noviniek reálne ponúkne a čo všetko prinesie sa dozvieme už o pár dní. 

Zdroj: tieba.baidu.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu