Watch Dogs Legion si tento víkend môžete vyskúšať zadarmo

Zatiaľ posledný diel série Watch Dogs z futuristického Londýna si od 3. septembra môžete zahrať úplne bezplatne. Momentálne je dostupný pre-load, čo znamená, že hru už môžete sťahovať a odomkne sa vám v piatok.

Francúzsky vydavateľ Ubisoft oznámil, že jeho akčná adventúra Watch Dogs Legion bude tento víkend k dispozícii úplne bezplatne. Odohráva sa v otvorenom svete futuristického Londýna, v ktorom budete musieť verbovať nových členov vašej hackerskej organizácie. Špecialitou hry je, že môžete hrať za každú NPC postavu, ktorú v meste stretnete. Ak vás hra zaujala, tento víkend máte ideálnu šancu, ako si ju zadarmo vyskúšať

K dispozícii bude ako hlavná kampaň pre jedného hráča, tak online režim. Ak by ste sa potom hru rozhodli zakúpiť, svoj postup si môžete preniesť. V prípade, že si ju kúpite ešte počas víkendu, získate prístup k rôznym zľavám pre rozširujúci obsah. Watch Dogs Legion môžete skúšať bezplatne do 5. septembra na PC, PS4, PS5 a Stadii. Momentálne je dostupný pre-load, čo znamená, že hru už môžete sťahovať. Spustiť sa však bude dať až od piatku 3. septembra. 

Watch Dogs Legion prešlo od svojho vydania rôznymi aktualizáciami. Priniesli napríklad nový režim s názvom Extraction PvP či obťažnosť Resistance, v ktorej je smrť vašej postavy trvalá. 

Zdroj: news.ubisoft.com 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu