Warner oznámil bojovku, v ktorej sa pobijú Batman, Tom a Jerry či Arya Stark

Multiversus je pripravovaná free-to-play hra pod hlavičkou Warner Bros., ktorá proti sebe v kooperatívnej online bojovke postaví ikonické postavy. Vyjde budúci rok na PC, staré aj nové konzoly.

Už dlhšie sa šepkalo o tom, že herná divízia Warner Bros. pracuje na novej bojovke, v ktorej by sa mohli predstaviť mnohé známe postavy vydavateľa. Správy sa aktuálne stali realitou v podobe oficiálneho predstavenia Multiversus. Pôjde o free-to-play titul zameraný na online boje, ktorý podporuje strety jeden na jedného, ale aj kooperáciu v štýle 2 vs 2 hráči.

Hlavnú úlohu budú hrať známe postavy pod hlavičkou Warner Bros. Ich ponuka je naozaj pestrá a každá z nich má množstvo fanúšikov po celom svete. Sily v Multiversus si proti sebe zmerajú mená z DC Comics ako Batman, Superman, Harley Quinn či Wonder Woman. Doplní ich Shaggy z animovaného Scooby-Doo, Bugs Bunny, Tom a Jerry, ale aj Arya Stark z populárneho seriálu Hry o tróny. 

Multiversus bude charakteristický animovanou a farebnou vizuálnou stránkou a niekoľkými režimami hrateľnosti. Samozrejmosťou budú tiež hlboké sociálne funkcie, rôzne vylepšenia, široká ponuka ikonických postáv a známe prostredia, ako napríklad Batmanova jaskyňa. 

Novinku vyvíja americké štúdio Player First Games a zdá sa, že ide o ich prvý veľký online projekt. Na svojom webe informujú, že sú zložení z veteránov herného priemyslu. Šéfom štúdia je Tony Huynh, ktorý v minulosti pracoval ako súbojový dizajnér v hrách ako God of War 3 či League of Legends. Multiversus je naplánovaný na rok 2022, kedy vyjde na PC, staré aj nové konzoly. 

Zdroj: multiversus.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu