Výrezy displeja majú z iPhonov zmiznúť o dva roky

Za tvrdením stojí populárny leaker Ice universe, ktorého úniky sa v minulosti už viackrát potvrdili. Ak čakáte na iPhone bez výrezu, zrejme si budete musieť počkať na rok 2022.

Apple oznámil na 13. októbra ďalší event, kde sa očakáva predstavenie štyroch nových iPhonov. Medzitým sa na internete začalo diskutovať o tom, či Apple pri ďalšej generácii modelov zachová výrez displeja, alebo sa dočkáme novej technológie. K téme sa na svojom Twitteri vyjadril aj známy leaker Ice universe. Ttvrdí, že výrez displeja bude na iPhonoch prítomný ešte dva roky. Budúci rok má byť menší a o ďalší rok zmizne úplne. 

Na podobné vyjadrenia je síce pomerne skoro, ale povesť informácií od Ice universe je na veľmi dobrej úrovni. Už viackrát v minulosti sa potvrdilo, že jeho úniky boli pravdivé. Apple tak zrejme bude nasledovať trend výrezov, dier či kvapiek v displeji ešte s iPhonom (2021). 

Výrobca pravdepodobne čaká na to, kým sa fotoaparát pod displejom nestane bežným štandardom a technológia vyladí svoje muchy. Výrez je v iPhonoch prítomný už od roku 2017, kedy bol predstavený model X. Ten ako prvý priniesol pokročilú technológiu rozpoznávania tváre Face ID s množstvom senzorov umiestnených práve vo veľkom výreze. 

Zdroj: Twitter


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu