Vymeňte starý Samsung za nový a znížte si cenu o stovky eur

Samsung opäť štartuje bonusovú akciu, v rámci ktorej môžu záujemcovia získať modely zo série Galaxy S20, Galaxy S10 a Galaxy Note10 s cenovým zvýhodnením.

Mechanizmus kampane ostáva rovnaký ako minulý rok pri sérii S10. Ak odpredáte svoje staré zariadenie a zakúpite si jeden z modelov radu Samsung Galaxy S20, Galaxy S10 alebo Note 10, môžete za staré zariadenie získať späť až 630 eur.

Táto výkupná cena je však maximálna a vzťahuje sa na odkúpený nepoškodený Samsung Galaxy S10+. Konečná výkupná cena sa odvíja od stavu starého zariadenia, ktoré chcete odpredať.

V rámci výkupu je možné odpredať aj zariadenia iných značiek, no za vybrané modely Samsungu majú zvýhodnenú výkupnú cenu. Zoznam týchto smartfónov nájdete na webe novysamsung.sk.

Ako postupovať pri výkupe a uplatnení bonusu?
Najskôr si zakúpite jedno zo zariadení série Galaxy S20, Galaxy S10 alebo Galaxy Note 10 u jedného z predajcov pochádzajúcich zo slovenskej distribúcie. Na stránke www.novysamsung.sk zaregistruje údaje o svojom novom zariadení, ako sú model, IMEI, dátum kúpy, predajňu a nahráte kópiu pokladničného dokladu alebo faktúry. 

Následne na stránke novysamsung.sk zaregistrujete všetky potrebné informácie o stave starého zariadenia. Môžete ho odovzdať osobne v jednej z predajní výkupcu, alebo zdarma prostredníctvom kuriéra. 

Výkupná suma za staré zariadenie bude vyplatená po overení stavu starého zariadenia aj všetkých zaregistrovaných informácií o novom zariadení.

Doklad o kúpe bude akceptovaný s dátumom maximálne do 30. 4. 2020. Registrácia potrebných údajov bude možná len do 7. 5. 2020. Akcia platí aj pre telefóny zakúpené u mobilných operátorov. Na webe novysamsung.sk nájdete zoznam obchodných partnerov aj kompletné pravidlá. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu