Vyhrajte skvelé ceny vďaka ankete Mobil roka 2020 powered by O2

Vyberte spolu s nami najlepšie mobilné zariadenia minulého roka. Získate tým šancu vyhrať jednu z deviatich hodnotných cien a pomôžete chorým deťom.

Verili by ste tomu, že spoločne hľadáme najlepšie mobily už štrnásty rok po sebe? Ešte pred desiatimi rokmi sme od bežných dotykových telefónov rozlišovali pracovné smartfóny s QWERTY klávesnicou ako HTC Desire Z či štýlové zariadenia, medzi ktoré sme radili aj Apple iPhone 4. 

Doba sa však zmenila a dnes je už takmer každý smartfón zariadením určeným na prácu i zábavu, fotografovanie aj písanie e-mailov a všetky sa tiež snažia vyzerať dobre. Rozdiely medzi jednotlivými telefónmi v daných cenových kategóriách sú menšie a menšie, a výber toho najlepšieho je, zdá sa, stále ťažší. Práve preto v tejto našej tradičnej ankete pokračujeme aj tento rok. 

V ankete Mobil roka 2020 powered by O2 s vašou pomocou opäť vyberieme najlepšie smartfóny, príslušenstvo a gadgety uplynulého roka. Celý mesiac budete môcť označovať vašich favoritov v siedmich kategóriách a hrať o hodnotné ceny. A tento rok za vás opäť prispejeme aj na dobrú vec.


Štrnásty ročník

Tri významné slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby s vašou pomocou vybrali tie najlepšie zariadenia minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď v prvom ročníku viac než polovica hlasujúcich dala svoj hlas pracovnému Sony Ericssonu P1i a pred siedmimi rokmi ste sa v gadgetoch rozhodovali medzi smart hodinkami Samsung Galaxy Gear a bezdrôtovým objektívom Sony Cyber-Shot DSC-QX10. 

Doba sa mení a úpravu si žiadali aj jednotlivé kategórie. Nezmenil sa však poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej minulý rok o výsledkoch rozhodlo viac než 14-tisíc zainteresovaných čitateľov. Čím je vás viac, tým sú výsledky presnejšie a relevantnejšie.

Preto neváhajte a na webe www.mobilroka.sk označte najlepší Špičkový, Rozumný a Výhodný mobil roka 2020. Osem smartfónov do jednotlivých kategórií nominovalo niekoľko zástupcov odbornej komisie. Výsledky hlasovania sú už len a len na vás.

Základné kategórie dopĺňa dvojica kategórií venovaných príslušenstvu: Inteligentné hodinky a Bluetooth reproduktor roka 2020. K tomu sme pred tromi rokmi pridali kategóriu Gadget roka a tento rok môžete druhýkrát hlasovať aj za najlepšiu Aplikáciu roka.

Hodnotné výhry

Vďaka generálnemu partnerovi ankety Mobil roka 2020 powered by O2 možno budete mať o mesiac Lenovo Yoga Smart Tab, ktorého cenu si aktuálne môžete vďaka Extra bonusu znížiť až o 240 € pri kúpe O2 SMART Paušálu

Alebo sa na vás usmeje šťastie z trochu inej strany a vďaka hlasovaniu v ankete už nebudete doma musieť vysávať, obávať sa vírusov či špekulovať, ako ozvučiť jarnú záhradnú oslavu. Ceny, ktoré po ukončení ankety poputujú náhodne vyžrebovaným hlasujúcim, sú tento rok viac než atraktívne.

Každý účastník sa môže ankety zúčastniť len raz, a to do 21. februára 2021 hlasovaním na webe Mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým prístupom oboch strán. Tešíme sa preto na všetky zodpovedné hlasy.

Pomoc najslabším

Nezabudli sme ani na dobročinný rozmer ankety. Za každý hlas pošleme, rovnako ako minulý rok, peknému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

A keď už budete očami skúmať web Mobilroka.sk, nezabudnite si tiež v archíve pozrieť minulé ročníky. Na ich základe si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi už štrnásť rokov vyvíja a formuje.

 

Diskusia k článku:

kdejekniha janevim28.01.2021 - 20:46 Trvalý odkaz

Prehliadol som to?, bo fakt v tej ankete nie je NOTE 20 Ultra 5G? Ak tam fakt nie je tak nedat jeden z najlepsich telefonov minuleho roku? No neviem neviem, ten telefon skoncil v mnohych anketach na 1 az 3 mieste... (neutocim, pytam sa)

Lenka Ivančíková29.01.2021 - 08:36 Trvalý odkaz

In reply to by kdejekniha janevim

Jeden vyrobca, jeden model. Samsung tam ma zastupcu - Fold 2. Nemozeme tam dat vsetky spickove telefony. 🤷‍♀️

kdejekniha janevim30.01.2021 - 13:44 Trvalý odkaz

Fold 2 je nieco ako elektromobily pred desiatimi rokmi. O skaldacich telefonoch sa len hovori, ale v reale ich vela ludi nekupuje a este potrebuju doladit. Note 20 ultra 5G je zariadenie, ktore ma nieco do seba. Ludia ho kupuju a bezne sa snim stretnes. V inych aknetach je a patri tam. Vela ludi neda hlas FOLD-u, ale za Note by hlasovali. Iba som chcel poukazat, ze takto ta anketa straca vypovednu hodnotu, kedze tam nie je jeden z najlepsich telefonov roku 2020. Mimochodom Note 20 Ultra 5G je zariadnenie, pri ktorom aj aplaci pripustili ze je OK, dokonca aj samsung anti-fan pripustaju ze je to zaujimave zariadenie. Tolko postreh z mojho sirokeho okolia. peace, a nie som fanusikom samsungu

Celá diskusia 3 príspevky