Vivo 50 W Vertical Wireless FlashCharge - bezdrôtová nabíjačka s ventilátorom

Nová bezdrôtová nabíjačka poslúži na rýchle doplnenie enegie každému smartfónu so štandardom Qi. Od júla bude dostupná aj na slovenskom trhu.

Vivo nedávno prinieslo na slovenský trh výkonnú vlajkovú loď Vivo X80 Pro (základné info), ktorá láka nielen vynikajúcim fotoaparátom vytvoreným v spolupráci so známou fitmou Zeiss, ale aj super rýchle 80 W káblové a 50 W bezdrôtové nabíjanie. 

Aby mohli majitelia top modelu využiť všetky funkcie naplno, prináša Vivo na náš trh 50 W Vertical Wireless FlashCharge, ktorá dokáže nabíjať akýkoľvek smartfón s podporou štandardu Qi. Maximálna rýchlosť nabíjania záleží od možností konkrétneho modelu telefónu, pre iné značky než Vivo ponúka až 15 W nabíjací výkon, no vlajková loď X80 Pro dokáže využiť maximum 50 W. 

Z nuly na polovicu kapacity sa dostanete za 23 minút, do 100 % za 50 minút. Ak budete nabíjať zariadenie pri odporúčanej hodnote, ktorá by vzhľadom na udržanie dobrej životnosti batérie nemala klesnúť pod 20 %, doba nabíjania sa adekvátne skráti a telefón na nabíjačke bude odložený kratší čas.

Po položení telefónu na stojan, sa automaticky spolu s nabíjaním spustí veľmi tichý ventilátor s 3600 otáčkami za minútu, ktorý udržuje teplotu telefónu v optimálnej hranici. Po nabití sa sám vypne. Telefón môžete na nabíjačku položiť vertikálne aj horizontálne, čo oceníte napríklad pri pozeraní videí. 

Bezdrôtová nabíjačka Vivo v sebe implementuje niekoľko bezpečnostných mechanizmov, ktoré zisťujú problémy s napätím, prúdom a teplotou, ako aj prítomnosť kovových predmetov v blízkosti. Vďaka tomu môžete nabíjať bezpečne a bez obáv.

Vivo 50 W Vertical Wireless FlashCharge bude na slovenskom trhu dostupná od polovice júla za odporúčanú cenu 79 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu