Vianočný Huawei servis: predĺžená záruka, bezplatná doprava, zľavy aj vianočné darčeky

Majitelia zariadení Huawei môžu mať pokojnejšia sviatky aj v prípade, že sa im ich smartfón pokazí. Počas Vianoc navyše na každého čaká pri návšteve servisného strediska prekvapenie.

Huawei spustil ďalšiu zo servisných akcií, ktoré pre svojich zákazníkov pripravuje počas celého roka. Tentoraz chce zbaviť starostí tých, ktorým sa nedávno skončila (alebo ešte len skončí) záručná doba. Všetkým, ktorým záručná doba vyprší medzi 15. októbrom 2020 až 14. januárom 2021, sa záruka automaticky predĺžila do 15. 1. 2021. 

Záručnú dobu si viete skontrolovať na webe Huawei alebo v aplikácii Podpora -> Môj profil -> Výhody zariadení. Ak potrebujete produkt Huawei poslať do servisu v rámci záruky,nemusíte nikam chodiť. Stačí si cez formulár na webe servisného centra alebo telefónnom čísle +420 239 018 465 objednať kuriéra. Vyzdvihnutie aj doručenie opraveného zariadenia je bezplatné. 

V autorizovaných servisoch iFix a ESC teraz pri kúpe ochrannej fólie získate 50 % zľavu. Rovnakú zľavu dostanete aj pri nezáručnej oprave displeja alebo základnej dosky (v závislosti od konkrétneho modelu). 

Zaujímavou ponukou je výmena zadného krytu za 1 euro. Pokiaľ vás už omrzela vaša stará farba, za jedno euro môžete dopriať svojmu smartfónu nový vzhľad. Využiť môžete aj dezinfekciu zariadenia zadarmo pri návšteve servisu. Akcia platí do konca januára. 

Posledným bonusom je darček pri návšteve servisného strediska v termíne od 25. 12. 2020 - 1. 1. 2021. Dostupnosť darčeka sa môže meniť v závislosti od lokálnych protipandemických opatrení.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu