Vianoce v Telekome štartujú už vo štvrtok

Na zákazníkov čakajú dáta, dvojičky telefónov, nový hardvér aj bonus na príslušenstvo.

Tradične je Telekom prvým z mobilných operátorov, ktorý sa pochválil s tým, čo pre svojich zákazníkov pripravil na vianočné obdobie. 

Vianočná kampaň štartuje vo štvrtok 24. októbra 2019. V predaji budú tri varianty obľúbených dvojičiek, ponuka hardvéru je obohatená o novinky ako napríklad kávovary Krups a získať môžete bonus na príslušenstvo. Nebude chýbať ani benefit pre všetkých, tentokrát vo forme extra balíka dát. 

Po úspechu letnej akcie prinesie operátor bezplatný balík dát aj v novembri a decembri. Dáta si aktivujete v mobilnej aplikácii Telekomu. Získa ich každý zákazník s paušálom ÁNO, Happy a Bez záväzkov. Objemy dát sú rovnaké ako v lete, od 250 MB do 25 GB.

Novinkou vianočnej kampane 2019 je bonus na príslušenstvo až do výšky 40 €. Získate ho ako odmenu za aktiváciu či predĺženie paušálu ÁNO. 

Získate papierový kupón, ktorý si môžete v predajni Telekomu uplatniť na nákup ochranného skla či obalu na telefón a doplatíte 4 centy, alebo cenový rozdiel. Druhá možnosť je, že využijete tento kupón na kúpu ročného balíka dát na Easy (za 19 € resp. 29 €). 

Výška kupónu je odstupňovaná podľa paušálu nasledovne: 

  • 40 € pre ÁNO XL a ÁNO XXL
  • 25 € pre ÁNO L
  • 15 € pre ÁNO S, ÁNO M, ÁNO M Data

Obľúbené dvojičky sú späť. K jednému paušálu ÁNO sa budú dať kúpiť dve zariadenia a tento rok budete mať na výber:

  • dva smartfóny: Samsung Galaxy A70 + Samsung Galaxy A10
  • hodinky + smartfón: Samsung Galaxy Watch 42 mm + Samsung Galaxy A10
  • smartfón + LEGO: Samsung Galaxy A40 + LEGO Paranormálny autobus 3000 

Oba smartfóny Samsung Galaxy A70 i Galaxy A10 prídu do vianočnej ponuky Telekomu vo štvrtok.

Hardvérové novinky sú určené zákazníkom mobilných aj pevných služieb. V ponuke pribudnú dva kávovary. Smart kávovar Krups Evidence EA892D10 dokáže pripraviť 15 druhov káv a je prepojený aj s mobilnou aplikáciou pre smartfóny. Zároveň bude k dispozícii aj lacnejšia verzia Krups Evidence EA890110

Po minuloročnom úspechu robotického vysávača Roomba zaradí Telekom do ponuky novší model iRobot Roomba i7. Ani tento rok nebude chýbať 4K televízor, a to 50'' TV Samsung

Hráčom i rodinám do obývačky je určená hracia konzola Sony PlayStation 4 Pro. Telekom zvolil model aktuálnej generácie s 1TB HDD, tromi hrami (Horizon Zero Dawn, God of War, Gran Turismo Sport), PS Plus na 90 dní i PS Store kreditom 20 €.

Len k portfóliu pevných služieb (TV a internet) ponúkne Telekom na výber aj  notebook Lenovo IdeaPad S145-14IWL so 14'' FullHD displejom, procesorom Intel i3-8145U, 4 GB RAM a 128 GB HDD. K notebook dostanete ešte aj originálny batoh Lenovo.

Vianočnej ponuke pre zákazníkov predplatenej karty Easy sa budeme venovať v samostatnom článku.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu