Vianoce v Telekome na Predplatenke: 1000 GB zadarmo a nové MIXI balíčky s nekonečnými volaniami za 8 eur

Aj používatelia predplatených kariet budú mať v Telekome atraktívnu vianočnú ponuku. Za osem eur mesačne môžu mať nekonečné hovory na 30 dní a pri pravidelnom dobíjaní získajú bonus 1000 GB dát na celý budúci rok.

Vianočná ponuka pre predplatené karty štartuje v Telekome 25. októbra 2023, teda v rovnaký deň ako ponuka pre hlasové a fixné paušály. Top ponukou tohtoročnej kampane bude 1000 GB bezplatných dát na celý rok 2024, ktoré získajú zákazníci s novou SIM kartou alebo tí, ktorí si prenesú svoje číslo do Telekomu na Predplatenku od konkurencie. 

Podmienkou aktivácie balíčka s objemom 1000 GB dát je dobitie kreditu aspoň vo výške 10 eur. Potom stačí, ak si budú dobíjať kredit minimálne o 10 eur každých 30 dní a platnosť balíčka sa im bude stále automaticky predlžovať. Objem 1000 GB dostanú jednorazovo a môžu ho čerpať viac než 14 mesiacov, takže môžu mať v priemere 70 GB mesačne.

Dobitý kredit môžu čerpať na volania či SMS správy, alebo nákup doplnkových balíčkov. Napríklad aj na MIXI balíček nekonečných volaní na 30 dní za 8 eur. Za 8 eur tak môžu mať nekonečné volania a k tomu približne 70 GB dát mesačne. Veľmi slušná ponuka. 

Na využitie ponuky si stačí kúpiť novú Predplatenku či preniesť číslo, prvý raz dobiť kredit aspoň o 10 eur a do 31. decembra 2023 si v mobilnej aplikácii Telekomu aktivovať balíček 1000 GB. 

Aj zákazníci s predplatenou kartou si môžu užívať bohatý TV obsah i špeciálnu predvianočnú ponuku. Telekom im sprístupní profil Magio TV Štart na 90 dní zadarmo ako darček. Na jeho využitie si musia stiahnuť aplikáciu Magio TV a požiadať o prístupové údaje poslaním SMS správy s textom MAGIO START na číslo 12323. 

Zákazníci si môžu aktivovať Magio TV Štart do 31. 12. 2023 a potom ju budú môcť využívať 90 dní. Po tomto období platnosť prístupových údajov skončí.

Ďalšia ponuka sa týka MIXI balíčkov, ktorú si operátor pripravil na november a december. Zákazníci budú mať každé dva týždne až do Vianoc či ako moment prekvapenia pripravený určitý balíček, ktorý budú môcť využiť. Prvý balíček sa objaví už na prelome októbra a novembra. Zákazníci sa môžu tešiť napríklad na štedré ponuky dát či zaujímavé kombinácie za super ceny.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu