Vianoce v Orangei: dvojičky zariadení, darčeky a 5G pre Prima kartu

Operátor si pripravil vo vianočnej akcii pre zákazníkov viacero prekvapení a darčekov. Nechýbajú obľúbené dvojičky zariadení a používatelia predplatenej karty majú prístup do 5G siete.

Vianočná ponuka štartuje v Orangei zajtra 3. novembra spolu s novým portfóliom fixných služieb. Podrobné informácie o internetových a televíznych programoch sa dočítate v článku Orange uvádza vynovené portfólio fixných služieb s cenou od 7 eur mesačne.

Ak si zvolíte program Prémiový internet na optickom pripojení, môžete si k nemu vybrať jeden z troch darčekov: 32-palcový TCL SMART TV za jedno euro, smartfón Xiaomi Redmi 12C za jedno euro alebo 100 % zľavu z mesačného poplatku na prvé tri mesiace (3x 21 eur). Pokiaľ si vyberiete program Stredný internet na optickom pripojení, budete môcť využívať službu prvé tri mesiace bezplatne. 

Aj pre zákazníkov TV služieb má Orange darčeky. Kto si aktivuje Stredný alebo Prémiový internet na optickej sieti spolu s televíznou službou (Stredná TV alebo Prémiová TV), bude ju môcť využívať počas prvých troch mesiacov bezplatne. 

Dvojičky smartfónov čakajú na zákazníkov hlasových paušálov. V rámci vianočnej ponuky budú mať zákazníci spolu so zakúpením hlasového paušálu Plus so smartfónom s viazanosťou nárok na kúpu druhého zariadenia (smartfón alebo smart hodinky) bez viazanosti za jedno euro. 

Do vianočnej ponuky zaradil Orange tieto dvojice zariadení:

  • Samsung Galaxy A54 5G + Samsung Galaxy A14 alebo Samsung Galaxy Watch 6 40mm / 44mm za 1 € bez viazanosti
  • Honor 90 + Honor 90 Lite za 1 € bez viazanosti
  • Xiaomi 13T + Xiaomi Redmi 12 za 1 € bez viazanosti
  • Oppo Reno 10 + OPPO A17 za 1 € bez viazanosti
  • Motorola Edge 40 Neo + Moto G14 za 1 € bez viazanosti. Ako prekvapenie k zakúpeniu tejto dvojice dostane zákazník aj extra darček navyše: značkový tablet Lenovo Tab M8 4gen.  

Zákazníci predplatenej Prima karty už môžu využívať sieť piatej generácie, ktorá je atuálne dostupná pre 61,4 % populácie. Do konca roka plánuje Orange rozšíriť pokrytie 5G pre 65 % obyvateľov Slovenska. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu