Vianoce s Orangeom: obľúbené dvojičky, 25 GB dát zadarmo, k balíkom Love konzola či projektor a ďalšie novinky

Operátor odštartoval vianočnú ponuku. K smartfónu s paušálom Go Safe získate druhé zariadenie len za 1 euro a prechod od konkurencie do Orangeu bude ešte výhodnejší.

25. Vianoce s Orangeom štartujú už 21. októbra. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú spojiť si svoj paušál Go Safe s pevným internetom alebo s pevným internetom a TV do balíku Love, pripravil Orange niekoľko atraktívnych zariadení. 

Za zvýhodnenú cenu si môžu kúpiť herné konzoly a projektory už od 1 eura: Microsoft Xbox Seria X 1 TB, Microsoft Xbox Seria S 512 GB, Sony Playstation 5 Gran Turismo Standard Edition, Xiaomi Mi Smart Projector 2 alebo Samsung The Freestyle Projector

Zákazníci, ktorí sa počas platnosti vianočnej ponuky rozhodnú pre akýkoľvek nový program pevného internetu (okrem fixLTE internetu) a spoja si ho so svojim existujúcim paušálom Go Safe do balíka Love, získajú aj možnosť vybrať si k paušálu predčasne, už po 12 mesiacoch, nový telefón a získať naň zľavu až do výšky 6-násobku mesačného poplatku za paušál. 

Zákazníci, ktorí si svoj existujúci paušál Go Safe spoja do balíka Love s už existujúcim programom pevného internetu, tiež získajú zľavu na nové zariadenie, a to do výšky 4-násobku mesačného poplatku za paušál.

Ak sa zákazník rozhodne pre obnovu viazanosti svojho hlasového paušálu a neaktivuje si nový pevný internet, ktorý by si spojil so svojim Go Safe paušálom do ponuky Love, tiež neobíde na prázdno. Získa zľavový kupón vo výške 6-násobku mesačného poplatku za hlasový paušál s platnosťou šesť mesiacov. Ak sa pre pevný internet od Orangeu rozhodne neskôr, do konca platnosti kupónu, kupón môže využiť na úhradu faktúr. 

Zákazníci, ktorí si spoja svoj pevný internet s hlasovým paušálom Go Safe do ponuky Love, môžu získať zľavu na paušál, nižšiu cenu nového zariadenia, či dvojnásobok dát k paušálu alebo 50 % zľavu na službu Spojenie dát. Zákazníci, ktorí si do svojho balíka služieb Love pridajú aj Orange TV, získajú navyše aj 31-dňový TV archív, dva tematické programové balíky zadarmo a ďalšie 3 GB dát.

Ak sa zákazník rozhodne pre aktiváciu Orange TV aj s Balíkom HBO, ako darček získa od Orangeu na prvý mesiac zadarmo nielen samotný prémiový Balík HBO, ale aj  prístup do filmovej knižnice HBO Max, a získa tak prístup k najlepším filmom a seriálom kdekoľvek, kde má internet.

Už tradične nechýbajú obľúbené dvojičky zariadení. K hlasovému paušálu Go Safe, Go Safe Data alebo Go Safe Yoxo s viazanosťou a s telefónom ponúka Orange druhé zariadenie bez viazanosti len za 1 euro. 

Prehľad vianočných dvojičiek zariadení:
- Samsung Galaxy Z Flip4 5G + za 1 euro Samsung Galaxy A23 5G 
- Samsung Galaxy A53 5G + za 1 euro Samsung Galaxy A13
- Xiaomi 12 Lite 5G + za 1 euro    Xiaomi Band 7
- Oppo Reno7 Lite 5G + za 1 euro Oppo A17
- Huawei Y70 4G + za 1 euro Huawei Band 7

Orange automaticky sprístupní 5G sieť všetkým novým zákazníkom s paušálom Go Safe, existujúcim podľa zúčtovacích období nasledujúcich po 20. 10. 

Ďalším darčekom, ktorý si pripravil Orange pre zákazníkov sú slúchadlá Earbuds 2 lite zadarmo, ktoré môžu získať ako darček ku kúpe smartfónu Honor 70.

Operátor k 25. Vianociam rozdáva 25 GB dát na dva mesiace zadarmo. Získajú ich všetci zákazníci, ktorí sa práve vo vianočnom období rozhodnú pre paušál Go Safe alebo existujúci, ktorí si teraz svoju zmluvu na hlasový paušál v Orangei predĺžia. Ponuka platí pre všetky paušály Go Safe a Go Safe Yoxo s telefónom.

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú využiť vianočnú ponuku a preniesť si číslo od konkurenčných operátorov do Orangeu, získajú okrem bonusu za prenos čísla až do výšky 150 eur, ktorý môžu využiť či už ako zľavu na paušál alebo preplatenie zmluvnej pokuty a 25 GB dát na 2 mesiace aj 10-eurový kupón na nákup príslušenstva na predajnom mieste. 

Aj tí zákazníci, ktorí si prenesú svoj pevný internet do Orangeu, majú možnosť získať zaujímavý bonus. Bonus do výšky 73,50 € môžu využiť ako zľavu na mesačné poplatky alebo ho použiť na úhradu zmluvnej pokuty od iného poskytovateľa. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu