Viaceré správy naznačujú koniec série Galaxy Note

Zdá sa, že model Galaxy Note by to mohol mať spočítané. Už dlhšie sa hovorí o rozšírení podpory pera S Pen na ďalšie modely výrobcu. Teraz ich dopĺňajú aj informácie od leakerov, ktorí tvrdia, že o vývoji nového modelu Galaxy Note nemajú žiadne informácie.

Už viackrát sa v minulosti špekulovalo, že Samsung plánuje rozšíriť podporu pera S Pen na ďalšie modely vo svojom portfóliu. Nepotvrdené informácie hovorili hlavne o sérii Galaxy S. Prípadná podpora pera by tak spôsobila, že model Galaxy Note by po čase stratil svoj význam. Koniec jeho éry naznačujú aj aktuálne úniky. 

Leaker Max Weibnach prišiel s informáciami, že Samsung budúci rok predstaví štyri smartfóny radu Galaxy S: S21, S21+, S21 FE a S21 Ultra, ktoré budú sprevádzať modely novšieho radu Galaxy Z: Z Fold 3, Z Flip 3 a Z Fold FE. Trojica zo siedmich spomínaných modelov má dostať aj podporu S Pen. K tomu sa pridal aj známy leaker Ice Universe, ktorý tvrdí, že o vývoji Galaxy Note 21 neexistujú žiadne informácie. 

Samsung síce koniec radu Galaxy Note oficiálne neoznámil, ale naznačuje ho rozšírenie podpory dotykového pera a fakt, že o vývoji nového modelu nie sú žiadne informácie. To, či ešte uvidíme nástupcu modelu Galaxy Note 20, zrejme prezradí až budúci rok. 

Zdroj: Max Weibnach, Ice Universe


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu