Veľká PlayStation prezentácia prebehne už budúcu stredu, čo uvidíme?

Očakávaná veľká prezentácia PlayStation noviniek predvedie pripravované hry na PS5 a PS VR2. Okrem známych značiek sa máme podľa Sony pripraviť aj na veľké novinky.

Fanúšikovia PlayStation majú dôvod na radosť. Očakávaná PlayStation Showcase, ktorá bola doteraz len predmetom rôznych únikov, je oficiálne potvrdená. Prebehne budúcu stredu, teda 24. mája o 22:00 nášho času. Bude mať formu živého vysielania, ktoré potrvá niečo vyše hodiny. K pozvánke na udalosť Sony dodáva, že uvidíme pripravované hry na PS5 a PS VR2 od TOP štúdií z celého sveta. 

K nim sa samozrejme pripoja aj dvorní vývojári z PlayStation Studios, partneri tretích strán a niekoľko nezávislých indie štúdií. Konkrétne prezentované hry či iné novinky nie sú známe. Špekuluje sa, že štúdio Naughty Dog predvedie ukážku dlho pripravovaného multiplayerového projektu pod značkou The Last of Us. Určite sa očakáva aj prvá hrateľná ukážka nového Marvel's Spider-Man 2, ktorý má prísť už túto jeseň. 

K tomu sa určite pridá aj niekoľko prekvapení a z oficiálnej správy vyplýva, že uvidíme aj nové značky. Celkovo pôjde o veľkú udalosť, keďže Sony väčšinou prezentuje svoje novinky v krátkych State of Play streamoch, zameraných na jednu hru. Posledná veľká PlayStation prezentácia prebehla už poriadne dávno. Odhalila napríklad God of War: Ragnarök (recenzia), Wolverina od Insomniac Games a štúdio Aspyr tam oznámilo Star Wars: Knights of the Old Republic Remake. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu