V Bratislave jazdí nový, pohodlnejší a bezpečnejší model e-kolobežky TIER

Nová generácia e-kolobežiek ponúka ešte pohodlnejšie používanie, je vybavená bezpečnostnými prvkami a vďaka hydraulickému odpruženiu lepšie tlmí nárazy.

Hlavná sezóna elektrických kolobežiek sa pomaly končí, no TIER priniesol do Bratislavy novú generáciu, ktorá bude používateľom k dispozícii aj počas zimy, a to 24/7. 

Nové e-kolobežky upozorňujú na obmedzenia v meste (rýchlosť, parkovanie, zákaz jazdy) prostredníctvom displeja a zvukových správ. Držiak telefónu je teraz v optimálnej polohe v priamej viditeľnosti na prehľadné používanie navigácie. 

Model TIER 6 bol vyvinutý tak, aby ponúkal maximálnu stabilitu a absorpciu nárazov vďaka vylepšenému hydraulickému odpruženiu a širšej základnej doske. Pokročilý motor oceníte pri stúpaní do kopca. Vyššiu bezpečnosť majú na starosti výkonnejšie svetlá viditeľné zo všetkých strán.

Kolobežka tiež obsahuje nové, obnoviteľné funkcie, aby sa predĺžila životnosť vozidla. Vylepšené boli diely podliehajúce opotrebovaniu, ako sú brzdové káble a konektory batérie. 

Minúta jazdy na elektrickej kolobežke stojí v Bratislave aktuálne 0,18 eur za minútu, jedno euro zaplatíte za odomknutie. Ušetriť môžete pri využití rôznych balíčkov a promo akcií, ponuky nájdete v aplikácii. 

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu