V Bratislave bola spustená donáška jedla Bolt Food

Taxík vás dnes nikam neodvezie, no môže vám priniesť obed alebo nákup. Bolt spustil v Bratislave novú službu, ktorá môže pomôcť reštauráciám aj taxikárom aspoň trochu zmierniť dopady krízy.

Po doručovaní potravinových balíčkov, ktoré je dostupné v Bratislave a Košiciach, prichádza Bolt s novou službou. Ponúka dovoz jedál z viac než 50 reštaurácií, ale aj dovoz čerstvých potravín. 

Dnes, kedy máme podľa odporúčaní odborníkov ostávať doma čo najviac a vychádzať von iba v nevyhnutných prípadoch, je o dovoz hotového jedla veľký záujem. Bolt Food umožňuje objednať si jedlo z veľkého spektra reštaurácií, s ktorými Bolt spolupracuje. Okrem toho ponúka aj nákup potravín z obchodu. 

Odovzdanie jedla či nákupu prebieha bezkontaktne, teda vodič donesie a nechá objednané jedlo na mieste určenom zákazníkom. Platí sa len cez aplikáciu uloženou paltobnou kartou. 

Na využitie novej služby si musíte stiahnuť aplikáciu Bolt Food. Pred konečným potvrdením objednávky uvidíte cenu a predpokladaný čas doručenia. Kuriéra s vašou zásielkou môžete sledovať na mape a vidíte, kde sa práve nachádza. 

V súčasnosti je možné objednať si jedlo napríklad z podnikov Burger King, Pizza Hut alebo Nordsee. Nové reštaurácie budú pravidelne pribúdať. Čerstvé potraviny sú dodávané z obchodných reťazcov NÁKUPcheck a Malina, a taktiež sa budú rozširovať.

Aplikáciu Bolt Food si stiahnete z Google Play a App Store, reštaurácie a kuriéri sa môžu prihlásiť na webových stránkach food.bolt.eu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu