V AppGallery pribudlo 19 lokálnych aplikácií

Aplikačný obchod Huawei, ktorý je prvou voľbou pre používateľov AG smartfónov, sa v júni rozrástol o ďalší softvér lokálnych vývojárov. Nechýbajú nové hry, apka 4ky či IDS BK pre cestujúcich bratislavskou dopravou.

Pred mesiacom sme vám priniesli kompletný zoznam slovenských aplikácií dostupných v AppGallery a aktuálne je zoznam rozšírený o ďalší softvér. Počet sa zvýšil o 19 na aktuálnych 66 aplikácií. 

Novým prírastkom je napríklad Home Credit, cestujúci bratislavskou MHD ocenia apku IDS BK,  budúcim vodičom pomôže Autoškola SK a vďaka My Measures rýchlo odmeráte rôzne objekty iba pomocou fotoaparátu v smartfóne.

Zákazníci 4ky uvítajú mobilnú aplikáciu Moja 4ka, v ktorej majú prehľad o všetkých telefónnych číslach v rodine a môžu tu manažovať svoje produkty. 

Rozrástol sa aj zoznam widgetových aplikácií od lokálnych vývojárov - po novom v AppGallery nájdete Notes Widget Reminder a Calendar Widget KEY. Nechýbajú hry Tomb Runner - Temple Raider: 3 2 1 & Run for Life! a futbalových nadšencov poteší Soccer Cup 2020: Free Real League of Sports Games. Novinkou od slovenských vývojárov je aj kartová hra pre dvoch až štyroch hráčov s názvom Mau Mau.

Okrem týchto slovenských aplikácií nájdete v AppGallery aj množstvo ďalšieho softvéru so slovenskou lokalizáciou. 

Sťahovania aplikácií do zariadení bez licencií Googlu musíte riešiť cez obchod Huawei AppGallery alebo alternatívne služby. Skúsenosti s takým smartfónom sa dočítate v článku Dva týždne s Huawei P40 Pro bez Google služieb.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu