V apke Sygic si kúpite aj cestovné poistenie

Sygic prichádza s novým benefitom – cestovným poistením od Unionu na pár klikov. Dostupné je aj v bezplatnej verzii aplikácie.

Súčasťou navigácie Sygic je aj cestovné poistenie, ktoré je od dnešného dňa dostupné všetkým používateľom v krajinách Európskej únie. Novinku môžete využiť nielen počas letných dovoleniek, ale po celý rok. 

Okrem bežného cestovného poistenia vyžaduje od svojich návštevníkov čoraz viac krajín pripoistenie pre prípad nakazenia COVID-19, ktoré však v ponuke poisťovní zatiaľ stále nie je štandardom. 

Navigačná aplikácia Sygic ponúka cestovné poistenie od Unionu s pripoistením COVID-19 ako jediná na globálnom trhu, pričom poistenie sa dá uzavrieť aj priamo počas cesty. Stačí len pár klikov a poistenie začína platiť ihneď po zaplatení. 

V aplikácii Sygic sú na výber tri druhy poistenia: 
- krátkodobé cestovné poistenie
- krátkodobé vrátane pripoistenia COVID-19
- dlhodobé (ročné) cestovné poistenie

Krátkodobé poistenie zahŕňa krytie liečebných nákladov v Európe a okolitých štátoch až do 250 000 €, poistenie pre bežné činnosti a všetky bežné športové a voľnočasové aktivity, prémiové asistenčné služby 24/7, poistenie nákladov spojených s vycestovaním a ubytovaním blízkej osoby v mieste hospitalizácie a to všetko je bez spoluúčasti. V alternatíve s pripoistením COVID-19 sú navyše zahrnuté aj liečebné náklady na ochorenie COVID-19 až do výšky 50 000 €.

Ročné poistenie je výhodné pre tých, ktorí strávia na cestách aspoň 25 dní z roka. Jeho kúpou získajú poistenie opakovaných ciest do zahraničia počas 365 dní, pričom maximálna doba poistenia na jednu cestu je 30 dní. Súčasťou sú aj liečebné náklady v Európe a okolitých štátoch až do 250 000€, bežné činnosti a vybrané športové a voľnočasové aktivity.

Poistiť sa môže ktokoľvek, kto má aplikáciu Sygic v mobile, a to aj v bezplatnej verzii navigácie, aj keď cestuje lietadlom, autobusom, vlakom, loďou či motorkou. Poistenie je zatiaľ dostupné pre telefóny s OS Android, verzia pre iOS sa tiež objaví ešte v priebehu tohto leta.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu