Už tento týždeň štartujú letné herné prezentácie. Poznáme všetky dátumy aj časy

E3 je síce tento rok zrušená, ale vydavatelia si prichystali veľa vlastných prezentácií. My vám prinášame konkrétny prehľad všetkých podujatí, vrátane časov, kedy ich môžete sledovať.

Veľká herná výstava E3 je síce tento rok zrušená, ale to neznamená, že by hráči prišli o novinky. Svoje vlastné prezentácie si totiž pripravilo viacero firiem a keďže ich začiatok sa blíži, už teraz poznáme konkrétne dátumy. Celé to 7. júna o 18:00 otvára Guerrilla Collective 2023 Showcase zameraná na menšie indie tituly. 

Najväčší rozruch však budí Summer Game Fest, ktorý prebehne 8. júna o 21:00. Prezentuje sa ako náhrada za E3 a sľubuje veľa nových záberov z pripravovaných hier, niekoľko oznámení aj veľké prekvapenia. Po skončení môžete zostať sledovať vysielanie Days of the Devs, kde o 23:00 uvidíme nezávislé hry. Ak by sa vám ani potom nechcelo spať, svojou prezentáciou bude 9. júna o polnoci pokračovať Devolver Digital

Vydavateľ má pomerne široké portfólio, ktoré obsahuje nielen indie, ale aj AAA hry. V ten istý deň o 17:00 prebehne aj prezentácia Access Ability zameraná na znevýhodnených hráčov. 9. jún o 18:00 zakončí Tribeca Games s ukážkou indie a art hier. Nezávislá tvorba bude pokračovať 10. júna, kedy uvidíme rovno štyri ďalšie prezentácie. 

Od 17:00 do 21:00 budú na programe Future of Play, Wholesome Direct, Future Game Show a OTK Games Expo. Najzaujímavejšia z nich bude práve Future Game Show, kde sa zvyknú ukázať aj väčšie AAA tituly. 11. jún o 19:00 bude patriť veľkej prezentácii Xbox Games Showcase, kde Microsoft sľubuje veľa noviniek či hrateľných ukážok. 

Hneď potom uvidíme samostatný Starfield Direct, na ktorý o 22:00 nadviaže PC Gaming Show, kde tiež bývajú aj väčšie oznámenia. Ďalšie veľké hry nás čakajú 12. júna o 19:00 na prezentácii Ubisoft Forward. Očakáva sa väčšia ukážka z Assassin's Creed Mirage, prípadne z ďalších pripravovaných dielov série. 

Na ďalší deň, teda 13. júna o 22:00 svoju tvorbu odprezentujú ženské vývojárky na podujatí Dames 4 Games. Letné herné prezentácie zakončí 15. júna o 17:00 RGG Summit Summer, kde sa ukáže SEGA a Ryu Ga Gotoku Studio, známe najmä vďaka sérii Yakuza. 

Zdroj: digitaltrends.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu