Unikol manuál pre Samsung Galaxy Watch 3

Leaker Evan Blass zverejnil používateľský manuál k zatiaľ nepredstaveným smart hodinkám Galaxy Watch 3. Potvrdil sa dizajn s otočnou lunetou aj dve veľkosti ciferníkov.

O pripravovaných inteligentných hodinkách Samsung Galaxy Watch 3 sa toho na internete popísalo už veľa. Oficiálny príchod je naplánovaný na 5. augusta, kedy budú na Galaxy Unpacked uvedené spolu s ďalšou generáciou prémiovej série Galaxy Note 20, tabletmi Galaxy Tab S7, bezdrôtovými slúchadlami Galaxy Buds Live a skladacím smartfónom Galaxy Z Fold 2. 

Evan Blass zverejnil na webe Patreon.com používateľský manuál pre hodinky Galaxy Watch 3. Zverejnené obrázky aj návod na použitie potvrdili, že sa dočkáme dámskej 41 mm a pánskej 45 mm verzie, nebude chýbať fyzická otočná luneta na ovládanie menu a opäť príde aj LTE verzia s eSIM. 

Ponúknu všetky známe funkcie, vylepšený snímač tepu srdca, možnosť záznamu EKG, operačný systém Tizen 5, certifikáciu IP68, 5ATM, MIL-STD-810G, Super AMOLED displej, 8 GB pamäť a 1 GB RAM. Menší model s 1,2'' uhlopriečkou dostane 247 mAh batériu, väčší 1,4'' ponúkne 340 mAh akumulátor. 

Špekulovalo sa o ovládaní hovorov gestami ani detektore pádu, no v návode na používanie Galaxy Watch 3 sa tieto funkcie nenachádzajú. Nie je však vylúčené, že môžu prísť v niektorej aktualizácii. 

Doplnené 20:30:

Najnovšie zverejnené produktové video (opäť na účte Patreon.com) potvrdilo ovládanie hovoru gestom aj detktor pádu. 

Zdroj: patreon.com, twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu