Unikli špecifikácie Samsungu Galaxy Note 10 Lite

Lite verzia s dotykovým perom a trojicou fotoaparátov by mohla prísť na trh už v priebehu januára budúceho roka.

Tak, ako v prípade zatiaľ neuvedeného Samsungu Galaxy S10 Lite, o ktorom sme písali v tomto článku, aj špecifikácie Samsungu Galaxy Note 10 Lite prezradil web WinFuture.de. 

Najnovšie fotografie ukazujú dizajn, o ktorom sa písalo už začiatkom decembra. Displej bude mať výrez vycentrovaný na stred a trojica zadných fotoaparátom s LED diódou bude umiestnených do štvorca.

Dátový list so špecifikáciami ukazuje, že Samsung Galaxy Note 10 Lite dostane 6,7-palcový Super AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením a integrovanou čítačkou odtalčkov. Výrobca pravdepodobne kvôli cene stavil na čipset Exynos 9810, prvýkrát použitý v sérii Galaxy S9 a 6 GB operačnú pamäť RAM.

Vnútorné úložisko so 128 GB kapacitou bude podporvať microSD karty do veľkosti 512 GB. Trojica zadných fotoaparátov má ponúknuť 12 Mpix rozlíšenie. Okrem hlavného so svetelnosťou f/1.7 tu nájdeme teleobjektív s dvojnásobným optickým priblížením, tretí fotoaparát poslúži na snímanie širokouhlých záberov.

Určite poteší 4500 mAh batéria s rýchlym 25 W nabíjaním a nezabudlo sa ani na 3,5 mm jack. Samozrejmosťou bude operačný systém Android 10 a používateľská nadstavba One UI 2.0. 

Očakávaná cena Samsungu Galaxy Note 10 Lite sa má pohybovať okolo 610 eur, oficiálne uvedenie by malo prebehnúť už na budúci mesiac.

Zdroj: WinFuture.de

Diskusia k článku:

Začať diskusiu