Unikátne hodinky Huawei Watch Buds s integrovanými slúchadlami kúpite aj na Slovensku

S Huawei Watch Buds už nikdy nezabudnete slúchadla. Nájdete ich ukryté v konštrukcii hodiniek. Nechýba im funkcia potlačenia okolitých zvukov.

Huawei Watch Buds (základné info) sú smart hodinky s integrovanými bezdrôtovými slúchadlami, 1,43'' AMOLED displejom a meraním základných zdravotných funkcií. Už sa vám tak nestane, že by ste niekedy zabudli slúchadlá doma a nemohli tak počas cestovania alebo pobytu vonku počúvať svoju obľúbenú hudbu. Nájdete ich po stlačení korunky uložené pod ciferníkom. 

Hodinky poslúžia ja pri cvičení. Podporujú až 80 športových režimov, z ktorých 10 je profesionálnych. Monitorujú aj zdravie, vrátane automatickej detekcie nasýtenia krvi kyslíkom (SpO2), sledovania srdcovej frekvencie, stresu a spánku.  

Batéria Huawei Watch Buds súčasne spája hodinky a slúchadlá. Pri plnom nabití je možné celé zariadenie používať tri dni v bežnom, režime a sedem dní v režime úspory energie. Keď je funkcia ANC na slúchadlách vypnutá, poskytnú až štyri hodiny prehrávania zvuku alebo dve a pol hodiny hovoru. Po úplnom nabití a pri aktivovanom ANC slúchadlá vydržia až tri hodiny prehrávania zvuku alebo dve hodiny hovoru. 

Huawei Watch Buds sú kompatibilné so systémom Android a iOS, pričom prepojenie so smartfónom prebieha cez aplikáciu Huawei Health. Kúpite ich v bežnom predaji aj u mobilného operátora Telekom. Odporúčaná cena je 499 eur

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu