Uncharted: Legacy of Thieves Collection predstavuje detaily a dátum vydania na PS5

Kolekcia prinesie Uncharted 4 a rozšírenie The Lost Legacy v remastrovanej podobe. Na PS5 si hry zahráte v troch režimoch výkonu. Vyniká najmä Performance+, ktorý ponúkne až 120 fps. Samozrejmosťou sú však aj ďalšie vylepšenia.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection ponúke dvojicu remastrovaných hier Uncharted 4: A Thief’s End a Uncharted: The Lost Legacy. Pôjde o zážitok určený čisto pre jedného hráča bez multiplayerových prídavkov. Vydanie je naplánované na PS5 už 28. januára budúceho roka. Doplní ho aj PC verzia, ktorej dátum vydania však zatiaľ zostáva pod rúškom tajomstva. 

Samozrejmosťou remastrovaných verzií sú aj rôzne vylepšenia, ktoré využívajú výkon novej PS5. Hry si budete môcť zahrať konkrétne v troch režimoch. Fidelity ponúkne 4K rozlíšenie, plnú kvalitu obrazu a snímkovanie na úrovni 30 fps. Performance režim je známy už z konzoly PS4 Pro a zlepšuje snímkovú frekvenciu na 60 fps. Novinkou režim Performance+, ktorý vo Full HD rozlíšení odomkne hry až na 120 fps. 

Medzi ďalšie vylepšenia patrí bleskurýchle načítanie, podpora 3D Audio a zapracované funkcie ovládača DualSense. Uncharted: Legacy of Thieves Collection bude k dispozícii digitálne aj fyzicky za 49,99 eur. Ak však vlastníte PS4 verzie Uncharted 4 alebo Uncharted: The Lost Legacy, môžete na remastrované novinky migrovať už za 10 eur. Táto ponuka však neplatí pre tých, ktorí Uncharted 4 získali z ponuky predplatenej služby PlayStation Plus. 

Zdroj: blog.playstation.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu