Ubisoft v limitovanej akcii rozdáva zadarmo Far Cry 3 na PC

Jeden z najlepších dielov série Far Cry je teraz k dispozícii zadarmo. Akcia je však limitovaná, no po aktivácii vám hra zostáva už navždy. Môžete ju tak potom hrať pokojne kedykoľvek len chcete.

Francúzsky vydavateľ Ubisoft oznámil limitovanú akciu, v ktorej dá hráčom na PC úplne zadarmo svoj starší hit Far Cry 3. Hra vyšla v roku 2012 a išlo o jeden z najlepších dielov série ako u hráčov, tak u kritikov. Ponúkne vám akciou nabitý príbeh na tropickom ostrove, ktorý ovláda pre sériu dnes už kultový záporák Vaas Montenegro. Celý príbeh ste si navyše mohli vychutnať aj s českými titulkami. 

Ubisoft hru rozdáva do 11. septembra cez svoju platformu Ubisoft Connect PC. Stačí sa na ňu zaregistrovať a sprístupní sa vám odkaz na sťahovanie. Hra vám po aktivácii a následnom stiahnutí zostane už navždy a môžete si ju zahrať kedykoľvek len chcete. 

Séria Far Cry sa nám najnovšie predstaví šiestym dielom, ktorý sa odohráva vo fiktívnom prostredí pripomínajúcom Kubu. Úlohy záporáka sa tentokrát chopí Giancarlo Esposito, známy najmä zo seriálu Breaking Bad. Novinka vychádza 7. októbra na PC, nové aj staré konzoly. Zatiaľ ponúka svoje odporúčané hardvérové požiadavky.

Zdroj:  register.ubisoft.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu