Ubisoft oznámil dátum svojej konferencie, na ktorej ukáže nové hry

Známy francúzsky vydavateľ je prvým menom na zozname tohtoročného sviatku hráčov - E3 2021. Očakáva sa, že ukáže hrateľnosť pripravovaného Far Cry 6 či Riders Republic. Na rad by mal prísť aj nový obsah do už vydaných hier či niekoľko prekvapení.

Francúzsky vydavateľ Ubisoft oznámil dátum svojej konferencie Forward, ktorá sa vráti ako súčasť herného veľtrhu E3 2021. Rovnako, ako minulý rok, aj tento prebehne celá udalosť iba online. Ak vás hry od Ubisoftu zaujímajú, poznačte si sobotu 12. júna. Čakať môžeme digitálne tlačové briefingy a ukážky oznámených či predstavenia nových hier.

Čo konkrétne uvidíme, však samotný vydavateľ neprezradil. Dá sa očakávať, že ukáže záznamy hrateľnosti už oznámených noviniek ako Far Cry 6 či Riders Republic. Špekuluje sa aj o predstavení nového obsahu do Rainbow Six Siege, Hyper Scape a The Division 2. 

Ubisoft zároveň získal práva na vývoj vlastnej Star Wars hry, čo malo doteraz pod palcom výlučne Electronic Arts. Ich exkluzívna licencia s Disney však vypršala a o obľúbenú značku sa tak mohli uchádzať  aj ďalšie štúdiá. 

Ubisoft svoju Star Wars hru oznámil ešte v januári. Celý projekt je tak zrejme len v počiatočnej fáze vývoja. Okrem očakávaných noviniek sa zrejme počas udalosti Forward  dočkáme aj zopár prekvapení. Pre porovnanie, Ubisoft na nej vlani ohlásil Far Cry 6 a ukázal hrateľnosť Assassin’s Creed Valhalla aj Hyper Scape. O novinkách tento rok vás samozrejme budeme informovať. 

Zdroj: Twitter

Diskusia k článku:

Začať diskusiu