Trek to Yomi je samurajská plošinovka, ktorá vás vezme do feudálneho Japonska

Atmosferická akčná plošinovka ponúkne pôsobivý čiernobiely vizuál v duchu klasických samurajských filmov. Vyjde na všetky platformy, kde láka vydareným príbehovým trailerom.

Vydavateľ Devolver Digital láka na príbeh svojej pripravovanej samurajskej plošinovky Trek to Yomi. Chce ponúknuť akciu, ktorá vás prevedie cez feudálne Japonsko v sprievode filmových prestrihových scén. 

Dej hry bude rozprávať príbeh mladého šermiara. Ten svojmu umierajucemu majstrovi sľúbi, že bude chrániť mesto a milovaných ľudí pred všetkými hrozbami. Tvárou v tvár tragickým udalostiami a zviazaný sľubom bude musieť mladý samuraj prekonať sám seba. 

 

<iframe width="670" height="383" src="https://www.youtube.com/embed/o7yJANl1rT4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Trek to Yomi už na prvý pohľad zaujme pôsobivým čiernobielym vizuálom v duchu klasických samurajských filmov. K tomu ponúkne akčné súboje, mýtické rozprávanie príbehu a autentický soundtrack. 

 

Novinka vyjde v jari na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Tam zároveň príde rovno aj do Game Passu. Na Trek to Yomi pracuje Leonard Menchiari a skúsené štúdio Flying Wild Hog, ktoré má na konte sériu Shadow Warrior. 

 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu